Wednesday, 11 August 2010

~LO: rub rub rub~

Tässä on nyt kolmas tämän kuun Pagemaps leiska. Täytyy sanoa että tämä luonnos on kyllä ehdottomasti tehty samalla kaavalla kuin se luonnos minkä perusteella tein tuo edellisen ankkaleiskan... En halunnut tehdä enää niin samanlaista leiskaa, joten jätin pois tuon paperipalkin tästä.
This is my third layout of the August PageMaps. I think this sketch is very very similar to the sketch I used for my layout from yesterday. I didn't want this to look the same so I left out some bits.

Löysin kasan Basic Greyn Lime rickey sarjan papereita ja ajattelin että kait sitä pitää kokeilla että saako niistä tehtyä mitään sievää...ja olen tosi tyytyväinen!!! Ihanaa! Edelliset Lime Rickey leiskat olen repinyt, mutta tämä menee ehdottomasti albumiin :). Kaikki tässä leiskassa käytetyt jutut on Basic Greytä.
I found a bunch of Basic Grey Lime Rickey papers and thought I would give them a go. I have made two layouts using that range before but ended up tearing them into little pieces. This one will surely go into the album :). So happy! Everything I used (other than cs) here is Basic Grey.

----------------

Nyt on kyllä pakko kertoa pikku paljastus tuosta meidän prinsessasta... se on lakanasnobi!!!! iiiiiiiiiiiiiiik!!! Ihan oikeasti! Ne pitää olla kalliit... eli se ihana Orla Kiely pussilakana.
Now I think I just have to tell a bit of a story about our little princess... she is a bedding snob!!! eeeeeeek!!! She really is! The sheets need to be expensive.. ie. this lovely Orla Kiely set.
 kuva on Orla Kiely sivuilta
Mikään muu ei enää kelpaa. Meillä oli nimittäin vasta se pussilakana käytössä vähän turhan pitkään kun ei jaksettu vaihtaa ja se vaan on niin ihana. Pikku vaavi nukkui siinä joka päivä!!! Minun kanssa päiväunet ja vielä illallakin vaavi nukkui iltaunet siinä. Sitten oli aika vaihtaa lakanat ja laitettiin sellainen halpa Kmartista ostettu pussilakana. Pikkuvaavi hyppäsi sängylle nukkumaan ja sitten hyppäsi samantien pois. Siihen loppui sängyllä otetut päiväunet kokonaan! Siis, ihan kokonaan! No, eilen illalla vaihdettiin Orla Kiely pussilakana takaisin ja tänä aamuna kun heräsin (pauli on jo mennyt töihin), vaavi nukkui tyytyväisenä minun vieressä. Kääk! Miten voi kissa olla noin hemmetin lakanasnobi? Eihän tämä ole totta enää. Hih! On meillä kyllä melkoinen kisu.
Nothing else is no longer good enough. A while ago we kept this sheet set on the bed for way too long as we were too lazy to change the sheets and well, just love the set. Our little baby slept on it EVERYDAY!!! She was there when I woke up in the morning, we had a nap together during the day and she also had an evening nap there! Then it was time to change the sheets and we put there a cheap set from Kmart. She jumped on the bed for a nap and immediately jumped off. That was it. No more naps on the bed. Really! After napping there several times a day for weeks, now she just stopped. Far out! Anyway, last night Paul changed the sheets and put the Orla Kiely set back on. This morning, when I woke up (Paul had left for work already), she was happily sleeping next to me. eeeek! How can a cat be such a bedding snob??? this can't be true. *LOL* Our cat really is something else :).

#6/50

10 comments:

 1. Yes, et pettänyt mua tänäkään yönä. Tylsä lueskella koko yö töissä blogeja, kun ei ole potilaita ja ihmetellä, että miksi kukaan ei päivitä niitä just nyt kun mä olen hereillä, HIH! Nyt alkaa jo siihen malliin väsyttääkin, että ei oikein jaksaisi valvoa.

  Mutta ihanan leiskan olet jälleen tehyt! Ja hauska tuo teidän Sokeri :-D

  ReplyDelete
 2. Hihii!!!! minä olen vieläkin niin hyvällä skräppituulella! Ihanaa! Tiedän että kohta tämä varmasti katoaa taas joksikin aikaa, joten pitää oikein nautiskella nyt kun niitä syntyy niin helpolla.

  ReplyDelete
 3. :D

  Kissat on, nooh kissoja :P

  Ihana sivu!!!

  ReplyDelete
 4. Onpa hassu kissa! Onhan nuo lakanat varmaan kivoja teillekin, jos ne kissallekin kelpaa :) Kaunis leiska!

  ReplyDelete
 5. Leiska on todella kiva, hauska tuo lintupaperi! Ja hauska kissa teillä. :)

  ReplyDelete
 6. Oih, tämä on kyllä tosi ihana!! Sokeri on kyllä hauska :)

  ReplyDelete
 7. Ihana tuli tästä sivusta. Tee pliis sivu tuosta Sokerin lakananirsoilusta, oli niin hupaisa juttu!

  ReplyDelete
 8. Kissat! :D paljon ihania skräppäikyjä taas. ja minä laiska kommentoija. mutta ihania on kaikki, sinä myös! :)

  ReplyDelete
 9. ihana - lakanasnobi!! Upea kissamainen diiva!!! Ei-ku tästä skräppäämään!! ;D

  ReplyDelete
 10. Haha, I would love it if my hairy Miso-cat would stop sleeping (and leaving all her hair) in our bed! Maybe some cheaper sheets will do it (though she's fine with IKEA, so I doubt it)?! :) Funny little Sokeri, but I agree, the sheets look nice!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.