Sunday, 8 August 2010

~LO: safe on daddy's shoulders~

 Reipas Laura on taas skräpännyt ja tämä on toinen elokuun Pagemapseista. Onko muut saaneet jo tehtyä niitä? Näyttäkää, näyttäkää! :) Ja taas pääsin käyttämään American crafts papereita, tällä kertaa sarjana on Everyday. Nuo pilvet on niin iiiiiiiihania mutta tykkään ihan älyttömästi tuosta neliöpaperistakin! :)
Tänään on aivan ihana päivä.. aurinko paistaa upeasti. Käytiin taas kätköilyreissulla, mutta ei meinattu löytää yhtään mitään. +huokaus+. Löydettiin vain yksi ja 3 jäi piiloon vielä. höh.
Good girl Laura has scrapped again and this is my second layout for August Pagemaps. Has anyone else made any yet? show me, show me! :) And I got to use some of those gorgeous American crafts papers. This time the range was Everyday. Those clouds are soooooooo gorgeous, but I really like the paper with squares, too. 
Today is such a beautiful day.. sun is shining. We went geocaching again, but didn't have much luck this time. *sigh*. We found only one and 3 stayed in their hideyholes.

#3/50 

7 comments:

 1. I love everything about this layout :) I loved it from the moment you first showed it to me as a work in progress!

  It was a really nice family moment and a great memory. I'm really glad you're taking so many photos and in particular, making our little one look good ;)

  She looks so comfortable on my shoulder :)

  ReplyDelete
 2. Hei,

  leiskasi ovat yleisesti ottaen tosi upeita, ja tämä viimeisinkin on todella hyvännäköinen! Olen miettinyt, teetkö jollain erikoistyövälineellä nuo mustat rajaukset?

  terv. P

  ReplyDelete
 3. Kiitos! :) Ei, ei, ne rajaukset on tehty ihan vain mustalla geelikynällä. Minä käytän aina Uni-ball signo 0.7 kynää.. niitä pitää olla aina iso kasa kun ne on aina hukassa. Onneksi ne on aika halpoja :).

  ReplyDelete
 4. Kiva ja mukavasti yllättävä leiska. Kiinnitin huomiota siihen muuten, että tuo sketsi on aika "hörselöinen", oot kivasti selkiyttänyt sitä. ACn paprut sopii sun tyyliin mainiosti ja osaat käyttää niitä hienosti - mulle ne on tosi vaikeita kun niistä puuttuu semmonen karheus kokonaan.

  ReplyDelete
 5. Ja tuo sun muusasi kirjoittama eka kommentti on niin yybersuloinen! On ihan parasta kun on kotona tuollainen helmi asenne skräppäykseen, meilläkin on :o)

  ReplyDelete
 6. Onpas herkullisen tyylikäs leiska! Ihania nuo paperit. Minäkin käytin jo yhtä tämän kuun PageMapia - kaikkia tuskin ehdin tekemään, mutta inspiroivia ovat, joten voi olla, että lisääkin tulee vielä.

  ReplyDelete
 7. american crafts paperit on kyllä just minun tyylisiä kun ne on sellaisia selkeitä ja suoraviivaisia.. niinkuin minun leiskatkin :).
  Juu, ei minulle mitään hörselöitä. hihii!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.