Saturday, 28 August 2010

~LO: a tired man~

Sainpas yhden valmiiksi tänäänkin vaikka olo ei ole kyllä oikein häävi. Hitsi että meinaa välillä ottaa tosi koville tämä lääkkeiden poisjättäminen. Mutta kyllähän se muutaman päivän ainakin kestää että ne lähtee pois kehosta. Mutta inhottava kun mieli menee tosi ylösalas ja jos kävelen, niin tulee paha olo. No, ei tämä onneksi kuitenkaan ihan kestämätöntä ole.
Onneksi leiska on simppeli niin eipä tästä juurikaan ole kirjoittamista. Kuviopaperi, aakkoset ja tarinointitarra on Studio Calicon Home Front-sarjaa, jalokivet Kaisercraftin.
Well, I managed to finish this layout even though I am not feeling that good. It is difficult to deal with the withdrawal symphtoms when giving up antidepressants. But well, I knew that it was going to be difficult and at least it shouldn't take too long until my body is clean of the stuff. I just hate these awful mood swings and if I walk, I start feeling sick. Fortunately this is not unbearable though. I am glad that my layout is so simple as I so don't feel like writing much more. The patterned paper, alphabet stickers as well as the journaling sticker are Studio Calico's Home Front-collection, the gem stickers are by Kaisercraft.
#19/50

5 comments:

 1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kaunis sivu! Tsemppiä lääkkeiden poisjättämiseen, toivottavasti olo pian tasaantuu.

  ReplyDelete
 2. tykkään kovasti tästä sivusta, yksinkertainen mutta kaunis eikä minusta mitenkään liian "tyhjä" :-)

  ReplyDelete
 3. Ompas kaunis ja ihanan yksinkertainen!

  Voimia sinne!

  ps. sullahan on pian jo puolet kasas ;)

  ReplyDelete
 4. Tsemppiä vaan lääkkeettömyyteen! Jätin tunnustuksen sulle blogiini.

  ReplyDelete
 5. I hope you start feeling better soon, Laura. That's great that you're able to start weening yourself off them.

  Love the LO... great design & color combo!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.