Friday, 20 August 2010

~LO: what a relief~

Mikähän minulla nyt oikein on kun tulee välillä nyt tällaisia kummallisia leiskoja. Aloin tekemään taas yhtä tämän kuun Pagemaps leiskaa ja tulikin sitten vedettyä oikein luovaa freestylea :). Huvitti itseänikin. Tein tämän leiskan nimittäin niin että menin vain sen mukaan miltä tuntui.. siis, en miettinyt oikein mitään vaan tein mukaan mitä pää sanoi.. vai sydän sanoi? häh!? en tiiä enää. Liian sekaisin jo tähän aikaan vuorokaudesta. Kellohan on täällä jo kohta 2 yöllä :). Sen takia kuvakin on taas vähän mitä on.
I wonder what has come over me as I seem to be making these different kind of layouts every now and then. Then again, I think they are more like the layouts I used to make. I started making another one of this month's PageMaps layouts and ended up going wonderfully freestylish :). It amused me. I made this layout so that I just went with whatever came to my mind.. without really thinking anything.

Pallon sijaan päätin siis laittaa leiskaan sadepisaran. Piirsin sen nopsasti ihan vain vapaalla kädellä valkoiselle paperille, leikkasin siitä ja käytin sitten sitä niin että leikkasin tuosta kuviopaperista sen irti. Tuo sininen on siis taustapahvia. Siihen sitten kuviopaperi kiinni ja ei kun kirjoittelemaan. Johan siinä menikin aikaa kun noita kirjoitteli ja yritti tehdä edes vähän erilaisia tekstejä. Ihan kivalta ne minusta näyttää. Sitten vain kuva paikoilleen... se on kohotettu ja sitten kaikki muut hömpötykset :). Jotenkin tuntuu niin kertakaikkisen hassulta leiskalta minun tekemäksi, mutta kyllä minä vaan tästä tykkään. Kuva on muuten viime kesältä, eli tammikuulta. Oli niin ihana kun pitkän hellejakson jälkeen saatiin vihdoinkin vähän sadetta!
So, instead of the circle in the layout, I made a raindrop. I just quickly drew it freehand on white paper and cut it out. Then I used it to draw it on the other side of the patterned paper and yes, cut that one out too :). I stuck the patterned paper on light blue cardstock and then started writing 'rain' in different ways. It took forever to try to make it look nice and have enough variety. But I think it looks pretty nice! Then I added the photo. It is raised with thick doublesided tape. Then it was time to add all the frilly things :). I do like this layout! By the way, the photo is from last summer (ie. January) when we finally got rain after a heatwave.

hmm... ja ja ja.. aakkoset on Jenni Bowlin ja kaikki muut värkit on tuota Crate Paperin Seasons sarjaa.
Hmmm... and and and... the alphabet stickers are by Jenni Bowlin and everything else is crate paper Seasons range.

edit: tässä Puuhapetenvaimolle kuva tuosta pisaran reunasta. Piirsin siihen ensin valkoisella Sharpiella ja sitten laitoin vielä Stickles Diamond kiilleliimaa (mikä on kaikista kiilteistä minun ehdoton suosikki).
edit: Here is a photo for Puuhapetenvaimo of the edge of the raindrop. I first drew there with a white Sharpie and then I added some Stickles diamond glitter glue (which is my favourite!).
#13/50

9 comments:

 1. Skräppäys parhaimmillaan onkin juuri tuota tunteen mukana menemistä ja luovuutta! Hieno leiska, hyvä että kuuntelit sydämen ääntä :) Tuo pisara rain -teksteineen on ihan huippu.

  ReplyDelete
 2. Minä luulin, että tuossa paperissa nuo rain-tekstit olivat jo. Niin hieno se on! :)

  ReplyDelete
 3. Siis minä tykkään just tällasesta! Mitä, onko tuon sadepisaran reunassa jopa jonkunlaista glitteriä?? ;oD Tämä on ihan mahtava, tykkään enemmän kun niistä graafisemmista asetteluista. Ja tommonen käsinkirjoitettu fonttikimara on ihan parasta.

  ReplyDelete
 4. Onpa ihana - ei haittaa vaikka on erilainen kuin useimmat leiskasi! Ja minä kanssa luulin että oot käyttänyt valmista vaaleansinistä paperia, jossa on rain-tekstejä :)

  ReplyDelete
 5. Tää on ihana, peesaan täysin muita. Aiheeseenhan sopii just nappiin tällainen rento ote.

  ReplyDelete
 6. Ihan idea tuo iso pisara. Sinä olet niin taitava kirjoittamaan eri fontteja!

  ReplyDelete
 7. Ihania ideoita, kekseliäitä yksityiskohtia, mukana myös ripaus ihanan romanttisia koristeita, pehmoisia lähikuvia, miehekästä komeutta ja tuulahdus jostakin raikkaasta(=ihana sadepisaraleiska)..

  Upeita leiskoja pettämättömällä tyylillä tehtynä!

  Ps. Äkkisiltään katsottuna luulin että tuo sadepisara olisi ollut jostakin kuviopaperista leikattu ja heti aloin tekstistä etsiskellä kuka valmistaa tuollaisia kivoja papereita..

  ReplyDelete
 8. What a wonderful layout! Absolutely gorgeous!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.