Tuesday, 7 September 2010

~yes, it disappeared / jep, se katosi...~

Skräppimojo on nyt sitten kadonnut. Tunsin että se tulee tapahtumaan koska tosiaan yhtäkkiä oli niin monta projektia meneillään :(. Minun pääkoppa on vielä aika hauras, joten ei kestä oikein tällaista painetta. Pitää olla kivaa.  Voi paska. paska. paska. Miksei voi parantua samantien? No, kait se on kestänyt pitkään päästä tähän tilaan, joten ei kait auta kuin yrittää olla kärsivällinen ja vain tehdä sen verran kun pystyy. Harmittaa vaan älyttömästi. Skräppääminen on ollut niin kivaa viime kuussa. Joten, pakko kait jättää Shimellen kurssi tällä kertaa ja ehkä teen se joku toinen kuukausi uudelleen. Yritän nyt vain jatkaa ihan tavallisten leiskojen tekemistä. Printtasin tänään kuvia mutta skräppäämisestä ei tullut mitään.  Ei yhtään mitään. Ärsytti sekin. No, aion yrittää eri papereilla uudelleen.
My scrap mojo has disappeared. I felt it was going to happen when I realized how many projects I was trying to handle at the same time. My head is still so fragile, so I can't handle pressure like this. I need this to be fun. Oh shit. shit. shit. Why can't I just get better? Well, I suppose that it has taken years to get to where I am at the moment, so I guess I just need to try to be patient and do what I can. It just sucks. I have been so enjoying scrapping lately. So, I think I will have to skip Shimelle's class this time and maybe do it some other month again. I think I need to just concentrate on regular layouts instead and find the fun back. I printed a bunch of photos today for some of the September Pagemaps but just couldn't scrap. sigh. That annoyed me, too. oh well, I might try again tomorrow with different papers and see how I go.

Pauli huomasi heti kotiin tullessaan että jokin on vähän vialla ja hän sanoi että takki päälle, kamera kouraan ja autoon. Ajeltiin kaupungissa ja minä vähän harjoittelin pimeäkuvausta.. se kun on ollut vähän pelottavaa. Ihan kiva oli päästä alkuun ja vähän testailla asetuksia. Nyt tulee muutenkin otettua lähes kaikki kuvat manuaaliasetuksilla vaikka minullä lähtee järki sen exposure (mikä se on suomeksi) asetuksen kanssa. Miten se voikin olla niin vaikeaa!
Laitanpa yhden kuvan tännekin kun tykkään tällaisista kaupunkikuvista. Nappasin tämän autosta North Melbournessa. Olikohan tuossa kulmassa pieni intialainen ravintola. (kuvaa ei ole käsitelty ollenkaan).
When Paul came home, he immediately noticed that something wasn't quite right with me. He told me to get my coat, grab my camera and get into the car. We drove to the city and I got to practice my nighttime photography.. I haven't been doing it as I find it a bit scary. It was nice to just snap some photos without any stress and test the settings. By the way, I take the majority of my photos using the manual settings now. wow. But I am losing my mind with the exposure settings. How can it be so bloody difficult to get it right!!! 
Here is one of the photos I took. I like this kind of city photos. I took this from the car as we stopped at a street corner in North Melbourne. I think there is a small Indian restaurant in that corner. (haven't worked on that photo at all)

12 comments:

 1. Voi Laura... Ole armollinen itsellesi ja tee se mitä jaksat. Jos suunta on oikea, riittää ihan hidas vauhti. Tai vaikka 2 askelta eteen ja välillä yksi taakse.

  Upea kuva! Sinulla on fiksu mies, hyvä kun vei sinut kuvaamaan! Toivottavasti tuntuu paremmalta.

  ReplyDelete
 2. Oi miten ihana valokuva! Tulee mieleen Van Goghin maalaus yökahvila :)

  Ja nyt sitten voit hyvällä omallatunnolla tehdä sen verran kuin jaksat, muistathan.

  ReplyDelete
 3. Niin just, ja minä ainakin hengasin Shimellen aiemman kurssin läpi tekemättä yhtään leiskaa. jatka hangaroundina ja tartu asiaan kun taas maistuu. Kiva että sulla on oma piristäjä huolehtimassa!

  ReplyDelete
 4. Sun mies on tosi fiksu :) Parantuminen on kai aina vähän aaltoliikettä, mutta kyllä se ylöspäin vie silti. Mä ainakin uskon siihen. Sisulla eteenpäin omaan tahtiin. Vaikka vauhti olisi välillä hidas, niin periksi ei anneta, eiks jeh? :) Tuo kuva on ihan hurjan hieno! Todella ihana tunnelma. Ota kuvia, jos se tuntuu hyvältä, sä olet taitava!

  ReplyDelete
 5. Aivan upean tunnelmallisen kuvan olet ottaa! Olet varsin tuottelias ja taitava skräppääjä eikä pieni luova tauko tai vauhdin hidastaminen skräppäämisessä taatusti ole pahaksi. Skräppää sitten kuin taas hyvältä tuntuu.

  ReplyDelete
 6. Ja muista, että jokaiselta katoaa mojo välillä, se on ihan normaali tunne

  ReplyDelete
 7. eipä tähän muuta lisättävää, kuin että yhdyn edellisiin!

  ReplyDelete
 8. Not good to hear that you aren't scrapping... maybe when I get back we can get scrapping! I will have heaps of photos :)

  ReplyDelete
 9. Your mojo will return! I feel like that sometimes and play with other crafty things. This weekend I was playing with Ranger Inks and making cards. Hopefully I'll be able to post them at the Scrap Room soon. I love that picture! Looks like you're getting the hang of the manual settings! I'm just starting to use mine too. Just keep doing what makes you happy and your mojo will find its way back!

  ReplyDelete
 10. Lex, I would LOVE it!!!
  I think we will both have lots of photos to scrap as my family is coming here on oct 6 and they will leave on the 24th, I think. Lots of places to visit and lots of photos to take :).

  ReplyDelete
 11. Hengitä, Laura! Mojo palaa ja asiat lutviutuu, ennemmin tai myöhemmin, usko pois. Elämä lienee liikettä eteen ja taakse, sivulta toiselle, hengitä vain ja mene mukana, homma hoituu kyllä. *lähettää hurjasti energiaa*

  Ja tuo kuva on i-h-a-n-a! Sulla on kyllä kuvaustaito hyppysissä! :)

  ReplyDelete
 12. I was wondering where you had got too on LSN. I totally understand the feeling of doing too many things at once and getting overwhelmed and losing the enjoyment out of it.
  Know that the fun will re-appear and you will be pleased for the respite. : ) I so love seeing your pages and posts and I think you are making amazing progress and have so much to be proud of yourself for. You can do it!!!
  Also- I love that shot, you are great! I need so much night time photography practice.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.