Wednesday, 1 September 2010

~LO: Neiti Sofia and Meidän oma tipunen~

Jippii!!! Vihdoinkin kuori meni perille ihanalle Elinarskulle! :) Facebookissa kiersi nimittäin jokin aika sitten se haaste että saat joltakin jotakin itsetehtyä, mutta sitten sinun pitää lähettää itse tehtyä niille jotka pistää nimen viestin alle. No, elinarsku ja skräpteekin Miia osallistuivat. Jee! Elinarskulle lähti sitten tällainen kuori.Tein hänelle kaksi letter kokoista leiskaa! Olin halunnut tehdä nämä jo siitä lähtien kun Sofia syntyi mutta en vain saanut millään aikaiseksi. Nyt ne sitten tekaisin. Jee!!! Itse tykkäsin kummastakin. Oli ihan hauska tehdä vauvaleiska. hih! :) Miialle itsetehty on vielä vähän kesken, mutta on se ainakin aloitettu!!! hih!
Ainiin, tuon ylimmäisen leiskan vaavihan on leimattu!
Yippee!!! Finally my envelope arrived to Elinarsku! :) In Facebook there was a challenge about getting something handmade from another person and then you had to post the same thing in your wall.. about making something homemade to someone else. Well, Elinarsku and Miia signed up. Woohoo!!! So, this is what I sent to Elinarsku. I made two letter size layouts for her! I had been wanting to make these ever since she had her baby, but just couldn't get round to doing them. Now I just got started and actually they were ready rather quickly. That top one was made with the same pagemaps sketch as the cones in the leafy tree layout a couple of days ago. Anyway, it was quite the novelty to make a baby layout. My selfmade present for Miia is almost ready.. just don't quite know what to do as finishing touches.
Oh yes, the baby in the top layout is rubberstamped.

Oops, yes, the titles of the layouts. Neiti Sofia means 'Miss Sofia'. Meidän oma tipunen means 'our own little chick'.

4 comments:

 1. Ihana idea Laura ja aivan mahdottoman suloiset sivupohjat!!!

  ReplyDelete
 2. nää on kyllä niin upeet! nyt mulla on vaan haaste etsiä näihin sopivat kuvat! :D ja se korttikin oli niin hauska!

  ReplyDelete
 3. Voi elinarsku, että minulle oli kyllä helpotus kun tykkäsit näistä!!! jeee!!! Jännitti kamalasti. Nyt sinulla on sitten minun tekemiä leiskoja. hih! :) Näihin voi onneksi laittaa melkein minkälaisen Sofia kuvan tahansa. Yritin tehdä otsikoista ja leiskoista sellaiset että ei ole liian vaikea löytää kuvaa.

  ReplyDelete
 4. Mäkin olisin halunnu mukaan tuohon haasteeseen :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.