Thursday, 30 September 2010

~LO: Stonehenge in Oz~

Tässäpä on sitten se toinen tupla minkä tein niiden ohjeiden mukaan. Tähänkin on lisätty mustaa kynää reippaanlaisesti sekä tuo tarra isoimman kuvan nurkassa. Nauratti nuo omat poseerauskuvat.. hihii! :) Tämä on kätköilyleiska.. sen takia vähän hassu otsikko. Tämä oli sellainen mielettömän iso puisto missä piti kävellä paljon paikasta toiseen. Mutta hyi kun siellä haisi aina kun tuuli. Tämä puisto on tehty kaatopaikan tilalle. yäk! Enpä usko että palaamme.
Here is the other double layout I made according to the instructions on the back of the WRMK pad. I have added plenty of black pen there and that sticker in the corner of the biggest photo. I kept giggling a fair bit seeing those funny posing photos of mine. :)   This is yet another layout about geocaching.. that's why a bit of a funny title. This was a really big park where we had to walk quite a bit from one waypoint to another. But oh, the stench there whenever it got windy.. yuuuck! The park has been built on top of a tip! yuck. I don't think we will return.

#30&31/50

9 comments:

 1. Ompas kivan näköinen, tämäkin!

  Oliko noi tolpat sellaisia, että niitä pitkin piti kävellä? Tosin sanoen "hyppiä kiveltä kivelle"? Jos, niin olipa hyvä idea!!!

  Kiva, että ootte innostunu kätköilyistä noin!

  ReplyDelete
 2. ihana tuo piparireunusympyrä ja kukkapaperi ja sinä!
  (voin kyllä kuvitella tuon hajun, ei ihme ettei siellä puistossa ollut muita kun te kätköilijät :))

  ReplyDelete
 3. Marika, ne tolpat ei kuuluneet kätkön ohjeisiin, mutta pitihän sitähän käydä hyppimässä niillä :). Tai ainakin poseeraamassa.

  ReplyDelete
 4. Kiva että olet innostunut kätköilystä niin paljon! Ehdottelin Lehtipollolle ja Sinille jo skräppäyksen ja kätköilyn yhdistämistä, laminoitua skräppäystä kätköön piilotettavaksi tms. :D

  ReplyDelete
 5. Saitko sinä minun vastausviestiä?

  ReplyDelete
 6. Ehkä se onkin sitten hyvä idea tehdä noista kaatopaikkakasoista laskettelurinteitä...täällä Suomessa meinaan;) Ei haise kun on jäässä(kesät talvet?!)!

  ReplyDelete
 7. Kivan pirteä aukeama! Ja ihana nähdä sinut iloisena :)

  ReplyDelete
 8. Ok, sorry! Somehow when I switched over to google reader for my blog list, some of my blogs didn't get transferred. Still working on that... :-(

  This 2-pager really ROCKS! Love the photos & the awesome design!

  Just saw in your previous post that you're not feeling well. Hope you're feeling better SOON!

  Big hugs...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.