Wednesday, 1 September 2010

~LSN LO: Be the star #1~

Uusi Shimellen kurssi on alkanut ja kukapa olisi uskonut että minä osallistun tähänkin! oho! Tämänkertaisen kurssin nimi on Learn something new ja tuossa oikealla onkin kuvalinkki kurssiin. Tarkoitus on että nyt syyskuun jokaisena päivänä oppii jotakin uutta. Se on tietenkin ihan itsestä kiinni että mitä oppii, samoin kuin se että miten haluaa sen päivittäin tehdä.. siis tarkoitan, että tekeekö leiskan tai minikirjasivun tms. Minulla ei ollut aamulla aavistuskaan että mitä teen mutta päivällä sitten se jotenkin tuli vain voimakkaasti mieleen että teen 6x12 leiskoja. Miten ihmeessä se tuli mieleen kun tuon kokoiset leiskat on ollet ihan sikavaikeita minulle??? Oho! No, tässä on minun ensimmäinen leiska tälle kurssille. Leiska on nopeasti tehty, koska iltaisin pään kanssa on vähän ongelmia eikä skräppäys meinaa sujua vaikka haluaisinkin. Joten yritän ottaa iisisti :). Tarvikkeet on sassafras lassia, paitsi kirjaimet mitkä ovat Jillibean Soupia.
New course by Shimelle has started and who would have thought that I would take part in this one, too! grin! This course is called 'Learn something new' and on the right, you can see a blinkie with a link to the course. The goal of this course is to learn something new everyday. Of course, it is totally up to you what you learn and also, it is up to you how you want to create your daily pages. This morning I had NO IDEA what format I was going to use but then during the day I got a strong feeling that I am going to make 6x12 layouts. I have no idea where that came from as I hate that size... I have really struggled making anything decent in 6x12. But, I went with it and got my first page done :).
I got this layout done pretty fast. I want to take it easy as I am still struggling with my head and getting rid of the medication. I used Sassafras Lass papers and stickers as well as Jillibean soup alphabets.
#22/50

10 comments:

 1. Great page love that photo and a good lesson learnt too

  ReplyDelete
 2. Ihana leiska, tykkään että tuo kuva "jatkuu" ulkopuolelle. Kiitos postista, se saapui perille jo viimeviikolla!

  ReplyDelete
 3. Tämähän on ihana. Sekä sommittelu että sisältö!

  ReplyDelete
 4. Kaikin tavoin ihana leiska! <3

  ReplyDelete
 5. kyllä kyllä kyllä! juuri näin Laura, juuri näin! (mä niin tahdon noita kirjaimia, nami nami nam.)

  ReplyDelete
 6. tämä on tosi kiva! itse tykkään kovasti tosta 6x12 formaatista.

  ReplyDelete
 7. Ihana leiska! Kuva sopii niin hyvin aiheeseen!

  Kunhan muistaa itsekin uskoa siihen :)

  ReplyDelete
 8. That is just TOTALLY adorable, Laura! I need to tackle a 6x12 page one of these days!

  :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.