Friday, 3 September 2010

~LSN LO: Don't be so scared #2~

Tämä on minun toinen leiska Shimellen kurssilla. Huokaus. Olipa kyllä vaikea tehdä tätä kun alkoi itkettää joka kerta kun näin tuon valokuvan. Aina tuli mieleen miten surullinen oloni oli tuolla hetkellä. Nyt pitää kyllä sanoa että ei meillä kyllä oteta heti kameraa esille kun itkettää :).. tämä oli vähän sellainen sattuma kuva ja just sopiva tähän.
This is my second layout for Shimelle's class. sigh. It was so difficult to work on this one as I started to cry everytime I saw this photo of me. I remembered how I was feeling at that moment. Ok, I must say right now that we don't whip out the camera whenever there is some crying happening. :) This photo sort of just happened and well, it was perfect for this layout.

Ajattelin että voisin joka päivä kertoa vähän enemmän siitä asiasta minkä olen oppinut, mutta tänään... en. Minua ei haittaa se ollenkaan että tarinointi näkyy, mutta muuten aihe olisi ehkä jo minullekin liian henkilökohtainen. Mutta eiköhän se perusjuttu kuitenkin ole että elämä ei ikinä ole niin kamalaa kuin miltä se tuntuu silloin kun pelottaa. Pitäisi aina vain laittaa silmät kiinni ja hengittää syvään.. monta kertaa.
I thought that maybe I should tell more about the thing that I have learned that day. But today... no. I don't mind at all my journaling showing thee, but going deeper into the subject would be a bit too personal even for me. I suppose that basically today's lesson for me was that life really isn't as bad as it seems when I am feeling really scared. I should just remember to take many deep breaths.

Leiskassa käytin Basic Greyn Amplify sarjaa ja valkoisia Basic Grey aakkosia. Tämä ei todellakaan ole mikään super design sivu, eikä ollut tarkoituskaan.
I used Basic Grey Amplify range and white Basic Grey alphabet stickers. This certainly isn't a super design or anything.. and wasn't meant to be either.
#23/50

8 comments:

 1. Voi Laura, tämä on niin monella tapaa kaunis ja viisas leiska, etten osaa edes sanoa.

  ReplyDelete
 2. Hi Laura, Just discovered your blog through the LSNED forum. Your 1st September pages look really gorgeous and very introspective. Thanks for the inspiration. Keep up the good work! Cheers from France.

  ReplyDelete
 3. This is really lovely Laura. So heartfelt. Your work is beautiful.

  ReplyDelete
 4. a brave page! well done you!!! love seeing your pages in the new class :)

  ReplyDelete
 5. Laura, I think you're being so brave getting your feelings down on paper like this.. I really hope you're finding the process therapeutic. (It's a beautiful page too, by the way!) Sending you a big *hug* and wishing you well as you come off your meds. :o)

  S x

  ReplyDelete
 6. Tykkään kovasti näistä tekemistäsi 6*12 leiskoista! Joskus tekee niin hyvää skräpätä vaikeammista aiheista ja niitä löytyy varmasti meiltä jokaiselta. Hyvää terapiaa käsitellä asioita.

  ReplyDelete
 7. Minullekin tuli ensimmäisenä sanana tästä sivusta mieleen kaunis!

  ReplyDelete
 8. On aivan upeaa, että sä skräppäilet myös vaikeista aiheista. On hienoa, että skräppäilyn kautta pystyy käsittelemään tunteitaan. Ja vielä hienompaa, että uskallat laittaa näitä blogiin. Todella kaunis leiska!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.