Thursday, 9 September 2010

~woohoo!~

I have been thinking a lot about the stuff I wrote about yesterday.. and the best way to tackle it really seems to be just facing my fears! So, I just did something that I have been wanting to do for a loooooong time: I called Endota Spa and made an appointment for a pedicure! eeeek! I have never had a pedicure but have wanted one for absolutely years. :). I was sooo scared to call and ask about the differences in the pedicures they offer. So nervous about sounding really stupid. I think I probably did sound a bit silly, but I did manage to get the information I wanted and I will go there on Tuesday. Also going to get my eyelashes and brows tinted. Yippee! :) Quite proud of myself now.

7 comments:

 1. Hyvähyvä! :) Siitä se lähtee! :) *hali*

  ReplyDelete
 2. Great going, I hope you'll enjoy it, I absolutely love it.

  ReplyDelete
 3. Hienoa!!!

  Sähän voit ottaa vaikka kameran mukahan, että saat skräpättävää ja siitähän riittää juttua koko hoidon ajaksi :)

  ReplyDelete
 4. Luin viimeiset pari postausta kerralla ja hiljennyin ajattelemaan ja eläydyin mukaankin. Nimittäin noi sun epävarmuuden tuntemukset ei oo mitenkään epänormaaleja, niitä tuntee kaikki varmaan jossain välissä - toiset enemmän ja pidempään, toiset vähemmän. Mutta keino päästä niskan päälle on juuri aloittaa tuommoinen egotrippi ja tunnistaa ongelmat, kun ne pääsee määrittelemään, ei se tunnukaan enää niin ylivoimaiselta, ja tilanteeseen voi alkaa hakea pikku hiljaa muutosta.

  Minusta sun kannattaisi kysyä itseltäsi, miksi sinä olisit yhtään vähemmän haluttua seuraa kuin joku muu? Täällä blogien maailmassa vaikutat hirmu mukavalta ja uskon että "livenäkin" olet hyvä tyyppi. Ja miten olisit saanut tuollaisen kullanmurun rinnallesi kuin leiskoistasi käy ilmi, ellet olisi samanlainen? Kaikkien kanssa ei vaan synkkaa ja se on ok. Ja kolmanneksi, miksi sun pitäis täyttää toisten odotukset täysin ja olla ikinä mokaamatta tms.? Kaikki takeltelee joskus. Mä oo oppinu ottamaan mokailut ja sattumukset tilannekomiikkana ja mokatessa kannattaa tehdä asiasta huumoria, se toimii aina.

  Puhelinasiasta voi muuten sanoa että pikkasen stressaavaa on kyllä ollu esim. Jenkeissä soittaa jostain palvelunumeroon ja vaikka tilata taksi. Kun ei osaa sitä skriptiä mitä ne noudattaa ja sanoo nimen väärässä paikassa, kuuluuko kadunnumero sanoa sijamuodossa vai ei, ei ymmärrä onko "aha" kysymys vai toteamus ja niin edelleen kaikkea muuta typerää.

  Kiva että menet jalkahoitoon - keksi muutenkin vähän tuommoista hemmottelua itsellesi. Muista että olet siellä asiakas, ja henkilökunnan tehtävä on siellä neuvoa ja opastaa ja saada sinut tuntemaan olosi mahtavaksi. Ei sun tartte tietää etukäteen miten toimitaan tai pitäs olla, sanot reippaasti ekana että olet ekan kerran siellä niin sua neuvotaan. Pedikyyrissä on kivaa, jäät varmaan koukkuun.

  Hyvä, Laura! Hali!

  ReplyDelete
 5. Way to go! Ja: Hyvä tyttö! (Kuten mieheni mua kannusti eräässä tiukassa paikassa, ja jälkikäteen se jo nauratti...)

  ReplyDelete
 6. <3 Hienoa ystävä rakas! -Seija-

  ReplyDelete
 7. WTG Girl! Tästä se lähtee pienin askelin. Sinun blogiasi on ihana lukea, toivon että pääset pian tilanteen herraksi.

  Äläkä siitä skräppimojon katoamisesta ole kovasti huolissasi. Puuhaile muita ihania asioita sillä välin. Käy pedikyyrissä, geokätköile, rapsuttele Sokeria ja Paulia (hih) ja uskon että se skräppijumikin siitä taas katoaa.

  Minun blogissani on sinulle pieni tunnustus :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.