Wednesday, 8 September 2010

~yellow flower~

Iso kiitos eilisistä rohkaisevista kommenteista! Kiitos kun autatte kun minulta alkaa olla patterit lopussa. :) Ja voi että oli kiva yllätys että tykkäsitte siitä valokuvasta! Ihanaa!
Ajattelin että laitanpa tällaisen kuvan tänään vaikka tämä on taas niitä kuvia joissa valotuksen kanssa meni kaikki pieleen. Mutta tuo kukka oli kyllä ihan äärettömän kaunis. Mikähän kukka se oikein on?  Se oli aivan mahtavan kirkkaankeltainen. Olisin ihaillut sitä pitkään ja olisin ottanut enemmänkin kuvia mutta kukan naapuritalon asukki tuijotti ikävästi jo kun nappasin pari kuvaa.. halutti vain kadota nopeasti pois paikalta. iik!
Thank you so much for the wonderful encouraging comments! Thank you so much for helping me when I am running out of will and energy. And what a nice surprise it was that you liked my photo! Wonderful! 
I thought I would put here another photo even though this is one of those where I had major struggles with the exposure. sigh. But that flower looked AMAZING! Does anyone know what it is? It was so amazingly bright yellow. I could have admired it a lot longer and would have taken more photos, but the neighbour was staring at me the whole time. I just wanted to disappear quickly. eek!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.