Tuesday, 26 October 2010

~Basic Grey calendar 2011~

Tein tällaisen Basic Grey kalenterin lahjaksi jokaiselle vieraalle kotiinvietäväksi. Tein kalenterit valmiiksi (ohjeiden mukaan) jo ennenkuin he tulivat tänne eli minun piti vain saada otettua kuvat ja lisätä ne sivuille. Senhän piti olla helppo homma, mutta kun olen ollut niin kipeänä, niin oli vaikea saada otettua sopivia kuvia. Piti sitten käyttää niitä kuvia mitä oli. Ei ne kaikki olleet kyllä just parhaita  tähän, mutta minkäs teet.. Nauratti yhtenä päivänä kun yritän printtailla kuvia ja liimailla niitä, kun piti yrittää tiirailla yhdellä silmällä, kun niin sattui silmiinkin. Liian vähän unta ja sairas olo niin ei voinut edes kunnolla katsoa. huokaus. No, sain kuitenkin kalenterit valmiiksi ja kyllä niistä tunnuttiin kovasti tykkäävän! :) Kiva kiva! Nappasin kuvat äitini kalenterista ja ne on tässä:
I decided to make a Basic Grey calendar as a gift to each of our guests. I made them according to the instructions before they got here, so all I needed to do was to take the photos and attach them to the pages. Easy, right? Well, it should have been, but I was so ill the whole time that taking photos was a bit difficult. I just had to use the photos I could take and hope to find something for each page. Some of the photos certainly aren't the best fit, but well, I am happy enough. I did have a bit of a laugh one day when I was working on the photos as I had to do it with just one eye open... my eyes were hurting a lot and I couldn't focus on things well. Too little sleep and too ill. Well, I did manage to get all three calenders ready and guests did love them. Here are the pages from my mom's calendar:
---------------------
Tammikuu/January
Tuo you and me teksti oli jo valmiina kun tein ohjeiden mukaan, enkä sitten jaksanut sitä alkaa ottamaan pois ja laittamaan tilalle jotakin sopivampaa.
The you&me text was already there as I added it as per instructions. I couldn't be bothered taking it off even though it didn't go with the photo.
 --------------------
Helmikuu/February
 ---------------------
Maaliskuu/March
 ---------------------
Huhtikuu/April
 ---------------------
Toukokuu/May
 ---------------------
Kesäkuu/June
Minusta tämä sivu on tosi sievä!
I think this page is really pretty!
 ---------------------
Heinäkuu/July
 ---------------------
Elokuu/August
 ---------------------
Syyskuu/September
Ehdottomasti minun suosikkikuva!!! Äiti on niin superiloinen tässä :).
Definitely my favourite photo!!! My mom looks so super happy here :).
 ---------------------
Lokakuu/October
 ---------------------
Marraskuu/November
Juu, kuva ei kyllä käy sivuun, mutta vieraat kertakaikkiaan rakastuivat tähän paikkaan, niin halusin laittaa siitäkin kuvan.
Yes, the photo just doesn't look quite right on this page, but my guests fell in love with this place so I wanted to put a photo of it somewhere.
 ---------------------
Joulukuu/December
---------------------

22 comments:

 1. Beautiful, Laura, absolutely beautiful!!!

  ReplyDelete
 2. That is fabulous!! I love it, I wish I had a wonderful calendar like that!!

  ReplyDelete
 3. voi huikeus kuinka ihana tästä tuli! Nyt harmittaa vielä vähän enemmän, että en ehtinyt saamaan omiani.. No ens kerralla sitten. Huippua että sait nämä tehtyä, vaikka helppoa se ei ole ollut.

  ReplyDelete
 4. Aivan mahtava kalenteri! Tekisi niin mieli itsekin tehdä kalenteri, mutta minun on niin vaikea ryhtyä näin suuriin askarteluprojekteihin.

  ReplyDelete
 5. Lopputulos on aivan upea! Kannatti nähdä vaivaa :) Paranemisia!

  ReplyDelete
 6. Vautsi, upea! :) Mä harkitsin ensivuoden kalenterin ostamista ja askartelua, mutta kun tän vuotinenkin jäi kesken :( Roikkuu se silti askarteluhuoneen seinällä vaikka onkin kesken. Mutta voishan sen koittaa tehdä loppuun ja laittaa vaan kalenteriosiin ens vuoden kalenteripäivät tai jotain... :)

  ReplyDelete
 7. Wow, what a beautiful calendar! Such a perfect gift for your guests.
  Hope you're getting better soon!
  <3
  //Nina

  ReplyDelete
 8. Ihan mahtava!!!! Ihania kuvia ja ihan mahtis kalenteri!!!

  Mä on niiiiiin kaipaillu sun tekemisiä :)

  ReplyDelete
 9. Kerrrassaan upea! Itse en ole skräppäilyä juurikaan harrastanut. Tällaisen voisi kuitenkin itsekin yrittää tehdä, jos vaan olis enemmän aikaa.

  ReplyDelete
 10. Olen yksi niistä, jotka saivat tuon ihanan kalenterin ja se pääsee ehdottomasti parhaalle ja näkyvimmälle paikalle kotonani. Nautin siis vielä ensivuoden niistä ihanista tunnelmista, joita sain kokea Australian matkallani. Kiitos vielä kerran tätäkin kautta ihanille oppaille, majoittajille ja kuljettajille Lauralle ja Paulille antoisasta ja ikimuistettavasta lomasta. Ja Sokerille myös kiitos!

  ReplyDelete
 11. Kivan värikäs kokonaisuus!

  ReplyDelete
 12. Ihanaihanaihana!!! Aikamoinen homma tossa on kyllä ollut! Ja sit vielä väänsit niitä useamman! Melkosen reipasta!!

  ReplyDelete
 13. Tyytyväinen olen minäkin kalenteriini ja mielelläni laitan sen seinälle ensi vuodeksi. Kiitos!!!!

  ReplyDelete
 14. Tosi upean näköinen kalenteri! Mieletöntä viitseliäisyyttä että olet ahkeroinut vastaavanlaisia useampia.

  ReplyDelete
 15. mahtava kalenteri! tollainen olis kiva omallakin seinällä!

  ReplyDelete
 16. Ihana kalenteri ja livenäkin oli tosi kaunis!
  Seija

  ReplyDelete
 17. Aivan ihana kalenteri! Hienos työtä! <3

  ReplyDelete
 18. Siis mä ihan varmasti kirjotin ihan oikein että "hienoa työtä"! :D Pitää varmaan ruveta oikolukemaan kommenttinsa ;)

  ReplyDelete
 19. Gorgeous work, Laura! Just AWESOME! :-)

  ReplyDelete
 20. Upean, oletpa nähnyt vaivaa, ja kuvat on oikeesti kyllä hienoja. Ja siis teitkö noita useamman... Hui... oot taitava!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.