Sunday, 24 October 2010

still alive...

Vielä täällä ollaan elossa vaikka mitään ei olekaan kuulunut. Vieraat lähtevät tänään kohti Suomea (nyyh!) ja ehkäpä minäkin pikkuhiljaa pääsen taas askartelemaan. Mutta olen ollut tosiaan sairas koko heidän vierailun ajan. Miten se voikin joskus vaan sattua niin huono tuuri! höh. Vieläkin yskin ihan liian usein. No, jospa se kuitenkin katoaisi pian...pakko!!!
I am still alive even though I have been super quiet here. My guests are leaving today and flying back to Finland (sniff) and hopefully little by little I will get back into scrapping. I have been ill the whole time they have been here. Talk about a bad timing!!! sigh. I am still coughing too often for my liking. I hope that it will disappear soon... it must!!!

6 comments:

 1. Juuri tänään mietinkin, että mitä sulle kuuluu :) Kiva kuulla että olet paranemaan päin. Ikävä sairastaa varsinkin kun on vieraita. Parantelehan itsesi kunnolla.

  ReplyDelete
 2. Toivottavasti tauti pian talttuu! Sairastamiselle ei tietysti koskaan ole sopivaa aikaa, mutta harmi kun piti sairastaa juuri silloin kun vieraat olivat siellä. (Paitsi toisaalta on kyllä kivempi sairastaa kun äiti on hoitamassa:)) Paranemisia!

  ReplyDelete
 3. Toivon pikaista paranemista sinulle ja jään innolla odottamaan tulevia askartelujasi :)

  ReplyDelete
 4. Paranemistoivotuksia myös täältä!

  ReplyDelete
 5. Voimia ja jaksamista! Ja kiitos paketista, se iiiiso tarrakasa toi mukanaan kortti-intoilun takaisin ja ne tarrathan suorastaan huutavat pääsyä minialbumeihin! Monta on jo mietinnän alla.

  ReplyDelete
 6. Pikaista paranemista ja askarteluintoa! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.