Friday, 5 November 2010

~Die Scrapperin~

Hihii!!! Just kun sain luettua Xingin blogista uusimmasta die Scrapperin lehdestä, löysin oman kopioni ovelta kun tuli kaupasta kotiin. Jippii!!! Tämä oli toinen kerta kun pääsin tähän lehteen. Oli niin ihana kun pyydettiin! iiik! Ihan uskomattoman hyvä mieli tuli siitä.. ja varsinkin nyt kun näki ne omat leiskat lehden sivuilla. Hihii, minun pärstäkin löytyy lehden nettisivuilta :).   Tässä lehdessä on siis kaksi minun leiskaa. Toinen oli luonnoshaasteeseen ja toinen artikkeliin leimasimien käytöstä leiskoissa. Julkaisen ne blogissa heti kun saan luvan.
*grin* I just read today in Xing's blog about the latest edition of an Austrian scrapping magazine called die Scrapperin and later, when I came home from the shop, I found my own copy of it waiting at the doorstep. Yippee!!!  This was the second time for me to be published in this magazine. I am soooooo happy that I was asked. eeeek! Made me feel so happy.. and now, especially when seeing my own layouts on the pages of it. Woohoo!!! Happy, happy! Ah, you can see my face on the website, too. :)   So, in this magazine, there are two of my layouts. One was for a sketch challenge and the other one for an article about how to use stamps on layouts. I will publish the layouts in my blog once I get the go ahead :).

Täytyy sanoa että tämä lehti oli kyllä pullollaan ihan uskomattoman hienoja leiskoja ja kortteja. Rakastuin kyllä jo niin moneen korttiin... haluttaisi itsekin tehdä mutta ei vaan vieläkään se korttien teko oikein meinaa onnistua. Mikä ihme siinä oikein mättää. höh!
I must say that this magazine was full of absolutely gorgeous layouts and cards. I fell in love with so many cards already.. I so want to make some myself, but I don't know what is wrong.. I just can't make them! sigh.

*Laura on iloinen tänään.*
*Laura is happy today*

4 comments:

  1. Lehdessä olleet kortit olivat myös ihan "sinun tyylisiä", mutta minua inspiroi varsinkin se sinun leimasimilla tehty leiska <3

    ReplyDelete
  2. Onnea Laura, on hienoa että sinut on "bongattu" myös Suomen ulkopuolella! Ja täysin ansaitusti!

    ReplyDelete
  3. Congrats on the pub, Laura!!!! So awesome!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.