Monday, 29 November 2010

~zucchinis and vegetable worries~Jopas on kesäkurpitsassa kauniita kukat!!! ja lisää tulossa. Jee! :) Voi että innolla odotan että ne alkaa kasvamaan kesäkurpitsoiksi :). Mutta tänään huolestuttaa kamalasti sillä ulkona on tuullut kamalasti koko päivän ja tomaatit on kaatuneet jo useamman kerran :(. Ja paprika näyttää kuin laonneelta viljalta. iiiik! Toipuukohan ne tuosta? No, toinen tomaatti on nostettu nurkan taakse, samoin kuin paprika. Toivottavasti ne on turvassa siellä. Ei halua että ne kuolee. iiiiiiiiik!
Aren't the zucchini flowers absolutely gorgeous? and there are more coming. Yay! :) I am so eagerly waiting for them to start growing into zucchinis :). But today I am sooooo worried as it has been terribly windy outside all day and the tomato plants have fallen down a couple of times already :(. and my capsicum is not looking happy at all :(. I wonder if they will survive? Well, i have moved the other tomato plant just around the corner as well as the capsicum. I hope they will be safe there. I don't want them to die. eeeeeeeek!

4 comments:

 1. You need tomato cages! Or a big stick with string. Just tie them up and they'll be fine.

  ReplyDelete
 2. Kylläkai ne toipuu, jos eivät ole katkenneet. Ihania nuo kesäkurpitsan kukat. Nekin ovat muuten syötäviä, eikun salaatin koristeeksi vain.

  ReplyDelete
 3. It feels a bit unreal, looking at your pretty zucchinis with -10'C (and more coming, according to the weather forecasts)... Good luck with your "green fingers" (as we would say in Norwegian, at least! :)

  ReplyDelete
 4. Hei, siis ihana nähdä kesäkurpitsa tähän aikaan vuodesta, hih. Kouvolassa tällä hetkellä pakkasta n. 15 astetta. Huomis aamuksi lupasi -19*c. Luntakin on ihan kivasti. Että iomoja on pidellyt. Hyvää jatkos sinulle. Ja sinun julkaisut skräppäyksestä on aina ollut hienoja, älä pidä itseäsi liian kovilla. Hyvää jatkoa sinne kauaksi :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.