Tuesday, 30 November 2010

~LO: Bloom!~

Minua harmittaa hirmuisesti kun minulla tuntuu löytyvän puolivalmiita leiskoja joka paikasta :(. Ennen en ikinä siirtynyt seuraavaan leiskaan ennenkuin olin saanut edellisen kokonaan valmiiksi. Siihen pitäisi päästä takaisin. Mistähän se sitten johtuu että näihin pitkään tekeillä olleisiin leiskoihin ei ole ikinä tyytyväinen? Ehkä se johtuu siitä että näiden leiskojen kanssa on niin paljon ongelmia.. eli se syy minkä takia ne ei meinaa valmistua ikinä. Tästäkään leiskasta ei ole meinannut tulla yhtään mitään... huokaus. No, olen kuitenkin sitten tosi iloinen kun olen saanut valmiiksi kaikki nämä puolivalmiit leiskat.
It is really annoying me that I keep finding these half finished layouts everywhere :(. Before, I never started working on another layout until I had finished the previous one. I want to get back to that. And why is it that I am never happy with these layouts that have been waiting to be finished for ages? I suppose it must because these layouts seem to be so problematic.. ie. the reason why they have been left half finished. This layout was definitely another difficult one for me. sigh. But not to sound totally miserable, I will be suuuuuuuuper happy when I have caught up with all these half finished layouts.

11 comments:

 1. I really like how you did the ribbon on this.

  ReplyDelete
 2. Thanks rebecca! I think it is the only thing I like about this page *LOL*. Ah, being so critical of myself again.. eeeek!

  ReplyDelete
 3. Täähän on upea! Tunnelma on jotenkin tosi vahva ja raikas samaan aikaan! Värit puhuttelee. Ja asettelu.
  Ei sais kyllä ollenkaan harmistua skräppäuksestä, mutta minkäs teet kun joskus tökkii... Seuraavan leiskan kanssa on sitten helpompaa! =)

  ReplyDelete
 4. Minulla ainakin on aina puolivalmiita leiskoja odottamassa.. Saattaa olla puolikin vuotta. Joskus puran ne kokonaan ja otan vain kuvat ja joitain elementtejä ja skräppään uudestaan :D
  Pääasia, että ei liikaa hermostu kuten Veeruliiru sanoi, mutta joskus vaan tökkii :)

  ReplyDelete
 5. ihanahan tämä(kin) on! mutta välillä tietysti on ehkä vähän liiankin kriittinen olo.. ehkä sulla varsinkin, kun sulla on niin paljon toinen toistaan upeampia sivuja jo tehtynä?

  minulla on kyllä keskeneräistä nytkin, esimerkiksi syyslomasta mini, johon tietysti menee aikaa aika paljon.. mutta toisaalta ajatukset muhii koko ajan ja joskus keskenjättämisestä on hyötyäkin!

  ReplyDelete
 6. Minua ne puolivalmiit kyllä niin harmittaa.. luultavasti sen takia että kun ne jäi puolivalmiiksi sen takia etten enää tiennyt mitä niihin seuraavaksi laittaisin. Ja sitten kun näen ne uudelleen, niin en tiedä vieläkään... huokaus...

  ReplyDelete
 7. ja kyllä minua sekin aina pelottaa että kukaan ei jaksa enää vierailla minun blogissa kun mikään leiska ei näytä kivalta :(. iiik! On niin kiva kun käy blogivieraita :).

  ReplyDelete
 8. Ihanat värit! Äläkä pelkää, että täältä vieraat katoaisi, teet niin hienoja leiskoja ettei se oo edes mahdollista ;)

  ReplyDelete
 9. Ompa kaunis!

  Sulla taitaa olla joku vihreä kausi meneillään? ;)

  ReplyDelete
 10. Marika, piti heti mennä katsomaan omia leiskoja ja oikeassa olet, vihreää on tullut käytettyä nyt aikalailla. Se on varmaankin niin ihanan rauhoittava. Minusta tuntuu että minä välillä käyn muissa väreissä mutta sitten kuitenkin lopulta aina palaan takaisin vihreään :).

  ReplyDelete
 11. Wau miten ihana! Tykkään suuresti kuvista ja noista tussatuista tyhjistä neliöistä.

  Aina sinun sivuja katsoessa ei voi olla hymyilemättä :) Ne ovat jotenkin niin iloisia niin niistä tulee hyvälle tuulelle.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.