Thursday, 11 November 2010

~LO: a hungry bird~

Tästä leiskasta tuli hyvä mieli!!! Minusta äiti näyttää aina niin äärettömän suloiselta tuo huivi päässä ja tuo pohjapaperi oli täydellinen tähän.. siinä kun on noita huivipäisiä tyttösiä. My Little Shoeboxin paperit on kyllä superihania. Niissä on niin ihanat värit! Minä käytin jotakin luonnosta tähänkin, mutta mistähän se oli.. hmm... se taisi olla joku vanhempi Pencillines luonnos. Aakkoset on Cosmo Cricketin chipboard kirjaimia.
This layout made me feel good!!! I think my mom looks so utterly cute whenever she wears that scarf and the patterned paper on the base of the layout was so perfect.. as the girlies are wearing scarves. My Little Shoebox papers are so gorgeous. They do pick the prettiest colours! I did use a sketch for this, but not sure where I got it.. hmm.. I think it was an older Pencillines sketch. The alphabets are Cosmo Cricket chipboard letters.

7 comments:

 1. aivan ihana!
  Upeita papereita ja ihana asettelu :)

  ReplyDelete
 2. Ai taas olen päässyt kuviin. Kovasti on minun värit Tykkään koko sivusta.Nuo linnut vain aluksi oli niin pelottavia. Isoja ja vielä iso sarvi päässä.

  ReplyDelete
 3. Mainio sivu - niin ihanan iloinen!

  ReplyDelete
 4. Hienosti yhdistetty huivi ja tuo kuviopaperi :) Ja sinun sivuissa on aina kivoja doodling-viivoja

  ReplyDelete
 5. Onpa ihana! Värit ja asettelu tosi nätti.

  ReplyDelete
 6. ihana sivu - tykkään tosta pyöreästä muodosta kovasti!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.