Saturday, 27 November 2010

~LO: Kaalilaatikko (=cabbage casserole)~

 Taas yritin saada tehtyä tuplaleiskan, mutta vieläkin ne vaan on vaikeita... Onko muillekin? Tuplaleiskan tasapainottaminen tuntuu aina niin vaikealta. huokaus. huokaus. huokaus. Mutta jos jatkan näiden tekemistä, niin eiköhän siinä samalla sitten opi. Minun tuplaleiskat aina näyttää siltä että niistä puuttuu jotakin.. Mutta jossakin välissä ei jaksa enää edes miettiä että mikä se puuttuva juttu on. Mieluummin vain laittaa leiskan albumiin ja alkaa tekemään seuraavaa :).
I tried again to make a double layout, but still they feel so difficult... are they difficult for others too? I find it just super difficult to balance a double layout. sigh. sigh. sigh. But I think that if I keep on making them, I will learn. I just feel like there is always something missing from them.. But then I get to a point where I don't even want to hink about it anymore. I'd rather just put it in the album and move on to the next layout :).

Tämä leiskahan tietenkin kertoo kaalilaatikosta. hih. Se on ehdottomsti minun suosikkiruoka. nam. Oli ihana kun äiti teki sitä taas kun oli täällä käymässä, vaikka tuleehan sitä itsekin tehtyä silloin tällöin. nam! iso nam!
This layout is about cabbage casserole. smile. It is my favourite food. Yum! I was so happy that my mom made some for me when she visited,  even though I do make it myself every now and then, too. yum! a big yum!

recipe:
Basic Grey - Nook and pantry (patterned papers, stickers, alphabet stickers)
Prima flowers

5 comments:

 1. Kyllä minun silmään sivu on hyvinkin tasapainoinen eikä siitä mitään puutu, olet Laura ihan liian kriittinen nyt =) Aihe on mainio, voisin itse tehdä samasta aiheesta mutta inhokkilistalle kyllä kuuluu minun ruokaympyrässä

  ReplyDelete
 2. Kivat nuo vihreät isot koristeet! Tuplaleiskat tuntuvat minustakin aina hankalilta tehdä ja siksi niitä täytyy aina miettiä paljon. Kiva kun jaksat tehdä niitä!

  ReplyDelete
 3. tykkään sivusta ja myös kaalilaatikosta - täytyypäs taas laittaakin sitä ruoaksi piakkoin!

  ReplyDelete
 4. Mä niin pidän kaalilaatikosta (tein viimeks viime ti...)

  Kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus!

  Kiva, kun jaksat käydä kommentoimassa :9

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.