Wednesday, 3 November 2010

~LO: Telegraph saddle lookout~


Tässä sitten toinen viikonloppuna valmistuneista leiskoista. Käytin tuota Pagemaps luonnosta inspiraationa vaikka loppujen lopuksi minun leiskasta tuli erilainen. Mutta kyllä sen silti tunnistaa. Tosi yksinkertainen leiska.
Here is another one of the layouts I managed to finish at weekend. I used this Pagemaps sketch as inspiration even though my layouts ended up looking different. But it can be recognized though. Very simple layout.

Paperit ovat My Little Shoeboxin 'Sky's the Limit'-sarjaa. Heidän papereissa on kyllä aina niin ihanat värit! Kalvopilvet ovat myös samaa sarjaa. Valitettavasti kiinnitysteippi näkyy läpi. Minulla ei ollut oikein mitään sopivaa kiinnitysjuttua joten kokeilin yhtä teippiä, mutta eipä se sitten ollutkaan hyvä. No, ei se haittaa :). Aakkoset ovat Pink Paislee. Ja tässäkin pääsin käyttämään washi teippiä. hihii! Tällä kertaa kullanväristä. nam!
The papers are My Little Shoebox 'Sky's the Limit'-range. Their papers always have the prettiest colours! The transparency clouds are from the same range. Unfortunately you can see the tape I used to attach them. sigh. I didn't have anything suitable with me and thought I'd try this tape, but no. Not good. Oh well, doesn't matter. Alphabet stickers are by Pink Paislee. and I got to use the washi tape again. grin. Golden one this time. Yummy!

Kuvat on otettu Wilsons Prom luonnonpuistossa mikä on kyllä minun äidin suosikkipaikka Australiassa :). Minä ja Pauli oltiin kumpikin sairaana joten ei voitu lähteä patikoimaan polkuja. Muut meni ja me sitten sen sijaan ajeltiin muutamaan paikkaan, joista tämä näköalapaikka oli yksi.
These photos were taken at Wilsons Prom which is a massive national park.. and my mom's favourite place in Australia :). When we went there, Paul and I were both ill, so we couldn't go hiking. The others went and us two then drove to a couple of places instead. This lookout was one of them.

5 comments:

 1. ihanat kalvopilvet! oot tosi hauskasti käyttänyt tässä tuota washi-teippiä, tykkään hulluna!

  ReplyDelete
 2. Onpa sieltäkin ollut mahtavat näkymät ja ihanan raikas leiska. Voi oikein aistia sen valoisuuden ja lämmön mikä siellä oli.Vielä on fiilikset mielessä ja mukava katsella valokuvia.

  ReplyDelete
 3. Minäkin sanon että leiska on raikas ja ihana - tuo raikas taitaa olla mun uusi lempisana sun leiskojen yhteydessä :)

  ReplyDelete
 4. Heti huomasin washi-teipin, sopii tähän tosi hyvin

  ReplyDelete
 5. Ihana leiska ja hyvä kuva Laura sinusta! Tulee taas ikävä teitä ja sinne. Ihana, ihana Australia:))))-paula-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.