Tuesday, 9 November 2010

~vegetables~

Äiti oli ihana ja istutti vihannekset minulle ennen lähtöään. Viime vuonnahan me Paulin kanssa istutettiin monenlaisia vihanneksia, mutta ne vain kaikki kuoli sitten. höh. Äidillä kun on vihreämmät sormet entä meillä (hihii!), niin pyysin että hän istuttaisi ne minun puolesta. Hitsi että ne on alkaneet kasvamaan hyvin vaikka täällä on vieläkin ollut aika kylmää! Ja nyt varsinkin parina viime päivänä ne on kasvaneet ihan mielettömästi!
My mom was so wonderful and planted some veggies for me before she flew back to Finland. Last year Paul and I planted many veggies, but they all just died. sigh. My mom certainly has greener fingers than we do (grin), so I asked if she could plan these for me. They have started growing soooo well even though it has been a bit cold still. But in the last few days they have grown a lot! Woohoo!

Tässäpä äidille kuvia mitkä kävin äsken ottamassa takapihalla:
Here are some photos for my mom. I just took them in the backyard:

kesäkurpitsa/zucchini:

 paprika/capsicum:

herneet/peas:

 kaksi tomaattipuskaa/two tomato bushes:

2 comments:

  1. Olen aikonut kysyäkin niistä, mutta aina on unohtunut. Kylläpä ne näyttävät hyviltä, olivat tosin hyviä taimia jo alkujaankin.Luulenpa, että viileät säät ovat olleet vain hyväksi, että ovat juurtuneet ja päässeet hyvään alkuun.Hyvin olette hoitaneet.

    ReplyDelete
  2. I wish my veggies were as green as yours ... mine all shrivel :( Ha ha, I guess I need your mum to come and teach me how to :)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.