Saturday, 18 December 2010

~12 favourite layouts~

Ihana Veeruliiru haastoi etsimään 12 suosikkia tämän vuoden leiskoista. Voi hitsi että oli kyllä vaikea päättää mutta näihin sitten lopulta päädyin. :)
Wonderful Veeruliiru challenged us to show 12 favourites of all the layouts made this year. Wow, how difficult it was to decide, but these are the ones I picked. :)

Ja jonkinlaista analyysia pitäisi tehdä. No, yhdistävä tekijä on ehdottomasti jonkinlaiset kehykset, oli ne sitten tehty paperikerroksilla tai piirtämällä. Mutta mitä muuta yhteistä näissä on? Olen käyttänyt eri värejä... käyttänyt paljon kuviopapereita mutta myös sellaisia leiskoja jossa ei ole kuviopapereita ollenkaan. On yksikuvallisia ja monikuvallisia ja eri muotoisia/kokoisia kuvia. Ihan kivan erilaisia minusta! :) Ainiin, ja tänä vuonna olen tehnyt n.130 leiskaa.
And we were also asked to do some kind of analysis. Well, I think that something that all of these layouts have, is frames, whether they are drawn or created by layering. But what else do they have in common? I have used different colours, lot of patterned papers but also layouts with no patterned paper at all. Layouts with one photo.. and multiphotos.. different sizes and shapes. So, for me they seem quite different! :) Oh yes, this year I have made about 130 layouts.

12 comments:

 1. Ihania kaikki, suosikkini on tuo missä haukottelet :) Ja 130 leiskaa...huhhuh! En tule varmaan koskaan elämässäni pääsemään moisiin lukuihin!

  ReplyDelete
 2. Yllättävän paljon sain tehtyä vaikka skräppääminen on ollut vaikeaa... Mutta minua aina hirvittää yksi australialainen skräppääjä sillä hän tekee joka vuosi n.300-500 leiskaa. IiiiiiiiiiiiiiK!!! En uskalla edes ajatella sitä albumien määrää. huh.

  ReplyDelete
 3. Sinun sivuissa on tosiaan usein hienot kehykset. Ja kunnioitettava määrä sivuja vuodessa. Tosi kiva nähdä näitä kokoelmia!

  ReplyDelete
 4. Ihania!

  Kiinnitin kans huomiota noihin kehyksiin, joka näkyy ainakin olevan yhdistävä tekijä.

  Mun suosikki on tuo Doodle leiska :)

  ReplyDelete
 5. Oletpa skräpännyt ahkerasti! Ihania leiskoja kaikki, suosikiksi itsellä nousi tuo jouluvaloleiska. Se on kivan värikäs!

  ReplyDelete
 6. Bridget, arvaa mitä? Se jouluvaloleiska on minunkin suosikki! Tykkäsin siitä älyttömästi kun sain sen valmiiksi ja tykkään siitä vieläkin :).

  ReplyDelete
 7. Siis 130 sivua!?!? En pystyis moiseen suoritukseen ikinä!! =)
  Sun graafinen ja hupaisa tyyli ei jätä kyllä koskaan kylmäksi! Upeita ovat, jokainen sivu...

  ReplyDelete
 8. hienoja kaikki!!! erityisesti tykkään tosta "in the woods" leiskasta, sekä leiskasta, missä sokerilla on huono päivä. se kyllä nauratti!!! cliffon springs ja moon tan on kyllä kanssa suosikkejani.

  aivan uskomaton määrä sivuja. minä pääsen tänä vuonna jonnekin 60 leiskan paikkeille kai. täytyykin käydä laskeskelemassa :-)

  terkkuja ja hauskaa joulua!

  ReplyDelete
 9. korjaan...
  laskin mun sivut -> 106 sivua tänään tähän aikaan. tässähän vielä kerkeää muutaman tänä vuonna, joten hipoo 110 rajaa täälläkin. uskomatonta, luulin, että olisin tehnyt vähemmän. ;-)

  ReplyDelete
 10. Ooh! I love all your FACS...especially that rainbow page! I'm planning to do this too!

  Hope you have a very Merry Christmas, Laura!

  Big hugs...
  Deana

  ReplyDelete
 11. Sorry. This stupid iPad always wants to auto change everything you type. That should've said FAVS!

  ReplyDelete
 12. Hyvän näköinen setti, hauska miten niissä oli kuitenkin jotain yhdistävää vaikka kaikki on melko erilaisia. Millään en keksi näistä yhtä parasta.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.