Thursday, 2 December 2010

~card: Let's dance! (P*skarteluhaaste #68)~

Toinen postaus tälle päivälle! jippii! Rullaahan siis alaspäin ja käy katsomassa leiskaa minkä laitoin sinne aikaisemmin.
My second post for today! Yippee! So, scroll down a bit and go have a look at a layout that I put there earlier today.

IIIIIIIIIIK!!!! Ei voi olla totta! Minä tein kortin! Minä tein kortin! :) En ole saanut tehtyä kortteja pitkään aikaan kun niiden tekeminen alkoi ahdistamaan joskus ja sitten en halunnut enää edes yrittää. Mutta nyt, kun yritän taistella ahdistusta vastaan, ajattelin yrittää tätäkin taas. hih! Olipa kyllä aika ylpeä olo kun tämä oli valmis.
EEEEEEEEEEEEK!!!! This is unreal! I made a card! I made a card! :) I haven't made any in ages as making them always made me feel so anxious and then bit by bit I just gave up even trying. But now, that I am wanting to start fighting against the anxiety, I thought I would give this a go, too. grin. I felt mighty proud of myself when I got this ready.

Aioin jättää leimatun kuvan ensin ihan vain mustavalkoiseksi, koska värittäminenkin ahdistaa niin paljon, kun en ole oikein hyvä siinä. Paulia aina naurattaa se, kun minun pitäisi olla täydellinen jossakin jo kun sitä vasta ensimmäistä kertaa kokeilen. hih. Ja onhan se vähän tyhmää että ei väritä koska ei ole hyvä siinä.. koska miten sitä ikinä oppii jos ei harjoittele. höh. Juu, ei kun rohkeasti vain värittelemään ja täytyy sanoa että olen oikein tyytyväinen lopputulokseen! Värittelin Stampin' Up musteilla (River rock, old olive, kiwi kiss, caramel ja grey) ja vesikynällä. Leimasimet ovat Eat Cake Graphicsilta (Sadie goose ja The edge).
I was going to leave the stamped image just black and white as colouring images also makes me super anxious as I am not good at it. Paul always thinks it is funny how I always must be perfect at something even if I haven't tried it before. LOL.  Anyway, quite silly of me as how can I be any good at it if I don't even try? I need to just get started and keep practising. So, I decided to try and I ended up being really happy with the end result! I coloured it with Stampin' Up (River rock, old olive, kiwi kiss, caramel and grey) inks and a water pen. The stamps are by Eat Cake Graphics (Sadie goose and The edge).

Ja tämä kortti on tehty P*skishaasteeseen! Jeee!!!
I made this card to a challenge in a Finnish card making blog. Yay!!!

14 comments:

 1. Oijoijoi! Ihana, huippu kortti. Mahtavaa, että sait kortteiltua piiiiiiiiiiitkästä aikaa. Värittelyt on ihan täydelliset, ainakin mun mielestä! Leimakuvat on ihan superhauskat kun olet yhdistänyt ne noin. Olet kyllä niin taitava.

  ReplyDelete
 2. Ompa ihana kortti! Ja väritykset näyttää hyvälle!

  ReplyDelete
 3. Kortti on hieno (ja leimakuva hauska)! Onneksi olkoon kun teit kortin ahdistuksesta huolimatta... kyllä kannatti! Hienoa, kun tartut haasteisiin ja kamppailet ahdistusta vastaan, se on ihailtavaa :)

  ReplyDelete
 4. JEE, pitkästä aikaa Laura-kortti!! Mä niin tykkään sun korteista <3 Tämäkin on tuttuun tyyliin aivan ihana, pelkistetty, yksinkertainen ja tyrmäävän kaunis, ei mitään liikaa eikä mitään liian vähän. Ja olet onnistunut "värittämään valkoisen" todella hyvin, se on kuules taitolaji se :D

  ReplyDelete
 5. Oi, Laura, ihanaa, että oot kortteillu ja mukana P*skiksessa!
  Kortti on ihan mahtava! Huippukaunis väriyhdistelmä ja kyllä vaan oot upeasti värittänyt tuon hauskan leimakuvan ;)
  Mä oon ihan sun fani! Tykkään sun pelkistetystä mutta jotenkin niin näyttävästä tyylistäsi hirmusti! Jatka vaan kortteilua! ;)

  ReplyDelete
 6. Tosi hauska, hieno kortti <3

  ReplyDelete
 7. Ihana, ihana, ihana kortti!!!

  ReplyDelete
 8. Aivan loistava kortti!!! Huiman ihana!!! =)

  ReplyDelete
 9. JES! Hyvä Laura! Näitä sun kortteja mä oonkin kaivannut! Ja toi väritys on kyllä todella onnistunut! Komppaan Pammua, sun kortit on kivan yksinkertaisia, mutta silti runsaita ja tyylikkäitä. Miten sä sen teet? :D

  ReplyDelete
 10. Aivan ihana kortti minunkin mielestäni!!Leimakuva on tosi hauska ja todella hienosti väritetty. Kortissa on juuri sopivasti koristuksia ja muutenin tosi tasapainoinen ja raikas kortti!

  ReplyDelete
 11. MoikkaMoi, pitkästä aikaa...
  Mielettömän hauska kortti, ihana leimasinkuva ja värit ja koko kokonaisuus upea!

  ReplyDelete
 12. Tosi kiva kortti! Tykkään aina kun jollain on semmoinen leimakuva jota en ole aiemmin nähnyt, varsinkin jos se sattuu olemaan näin hauska!

  ReplyDelete
 13. jihuu, ihana väriyhdistelmä ja aivan huippu kuva! kiva kun sait tehtyä kortin, kun siitä tuli näin hieno!

  ReplyDelete
 14. Hieno, hieno kortti! Ja hauska! Taitava toteutus, hyvä idea, hieno väritys. Kaikki kohdallaan!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.