Wednesday, 15 December 2010

~Haaste hyvään~

Minä en tavallisesti millään saa laitettua haasteita eteenpäin, mutta tämä kyllä nyt laitetaan! :)
Milla haastoi minut ihanaan joulumielihaasteeseen, jossa tarkoituksena on tehdä jotakin hyvää toiselle.
Minähän sain tehtyä tämän sitten samantien koska kävin viemässä ne minun skräppitavarat sinne Berry streetille! Jeee!!!!!! Olisi kyllä ihana päästä katsomaan että mitä niistä tarvikkeista tehdään. Mutta kyllä niistä tarvikkeista on varmasti iloa pitkäksi aikaa!

Ihana kun Suomessakin on tuo Joulupuu-keräys. Täälläkin sellainen on ollut koko sen ajan kun minä olen asunut täällä ja varmaan pitempäänkin. Minusta se on tosi hieno. Joka vuosi haluaisin osallistua, mutta en vain ole saanut aikaiseksi... no, nyt tiedän että ahdistuksestahan sekin on johtunut. höh! Minäkin otan tavoitteeksi sen että ensi vuonna siihen vihdoinkin osallistun. Pitää kyllä ottaa sitten kuvakin ja tehdä siitä leiska! :)

Täällä on myös ruokakaupoissa keräyslaatikoita joihin voi pudotella ruokapakkauksia, joten seuraavan kerran kun käydään ruokaostoksilla, aion ostaa ylimääräistä ja jätän ne keräykseen. Jos siellä on keräyslaatikko jollekin eläinkodille, niin siihen ostan kyllä paljon ylimääräistä! :)

En osaa kyllä erityisesti haastaa ketään, mutta olisi ihana jos nappaat tämän haasteen ja osallistut! 

6 comments:

 1. That is really cool Laura, I think I will do the food packages too!

  I was also thinking of dropping off Doggy hampers to the Lost Dogs Home :)

  Puppies and kittens need Christmas loving too I think and my puppy is definitely too spoiled so she can she her presents this year :)

  ReplyDelete
 2. Lex: *LOL* Far out you got fluent at Finnish by eating all those ananas lollies :).

  Doggy hampers sound awesome!!!! Are you also going to bake some doggie biscuits or something to go in those?

  I hate it that I never get round to getting a package ready to put under the tree at target or kmart... next year! This time I am just going to put some stuff in those boxes at the supermarket. Just have to remember to buy extra.

  ReplyDelete
 3. Kiva haaste! :-) Mutta mitä ihmettä, onko siellä kaupoissa tosiaan keräyslaatikoita, joihin voi laittaa ruokaa? Eikö ruoka pilaannu niissä, jos sinne jättää vaikkapa tyyliin kilon jauhelihaa... :-) Tähän on varmaan joku yksinkertainen selitys ja hävettää jo valmiiksi oma tyhmyyteni... :-D

  ReplyDelete
 4. Hippu: hihii! Sinulla menee ajatukset sillälailla hassusti niinkuin minullakin. Minusta joskus tuntuu että minun ajatukset kiertää jotenkin ihan eri radoilla entä muiden ja kommenttini ovat sen mukaisia. Et ole siis kyllä ollenkaan tyhmä!!! Mutta niihin keräyslaatikoihin laitetaan siis tölkkejä ja kuivia ruokia kuten makaroonia.. tai pastakastikepurkkeja ja sellaisia kaikkia. Ei mitään tuoretta.

  ReplyDelete
 5. Haha, no mä arvasin, että joku juju tässä on...! Että ei siis mitään jauhelihoja ja porsaankyljyksiä sinne laatikkoon! :-DDD

  ReplyDelete
 6. hippu: hihii! juu, ja parempi jättää myös pakastetut ruuat sinne pakastimeen :). Tylsää kyllä kun laatikossa on melkein vain tonnikalaa ja makaroonia.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.