Thursday, 2 December 2010

~LO: Already 35!~

Ja taas yksi puolivalmis leiska on saatu kokonaan valmiiksi!!! JIPPII!! Eikä edes kamalasti ahdistanut tällä kertaa. Kiva! :)  Tämä leiska on tosiaan ollut puolivalmiina jo useamman kuukauden. Sain laitettua kuvat paikoilleen ja siihen se sitten jumittui. Laitoin kuvat nimittäin luonnoksen mukaan ja tuohon keskelle jääneeseen tyhjään tilaan oli sen mukaan tarkoitus laittaa paria kuviopaperia. En kertakaikkiaan  löytänyt sopivia papereita ja ei ihmekään että alkoi aina ahdistamaan ja laitoin leiskan syrjään. Nyt päätin unohtaa sen luonnoksen ja sen sijaan vain tein mitä halusin. :) Laitoin ensin nuo pari siirtokuvaa siihen ja sitten piirtelemään. No, alareunan lokit on leimailtu toki. Valmista tuli!
And yet another half finished layout has been conquered and it is ready now!!! YIPPEE!!! I didn't even feel so anxious this time. Fun! :) This layout had been half finished for absolutely months already. I put the photos there according to a sketch, but then I got stuck. To follow the sketch, I was supposed to put some patterned papers in that empty bit in the middle, but I could not find anything suitable. No wonder I always just got anxious and ended up pushing the layout aside. This time I decided to just forget about the sketch and went with what I felt like doing. :)  First I added the two rub ons and then it was time to doodle a bit. Oh yes, I did stamp the seagulls at the bottom of the page. It is ready!

11 comments:

 1. Iiiiiiihanat piirrustelut tässäkin sivussa! Ja upeita kuvia, näkee, että on ollut hauska päivä kun näitä on otettu! Jotenkin tykkään tästä ihan superisti, kun tässä on niin paljon katsottavaa...

  ReplyDelete
 2. Ompa ihana!!!!

  Ihanat piirrustukset, etenki aurinko!

  Tämä leiska on mun mielestä yks ehdottomasti magein sun tekeleistä!

  ReplyDelete
 3. Tykkään sekä kuvista että itse leiskasta! Piirrokset on piste iin päälle! Jotenkin aivan ihana tunnelma koko sivussa...

  ReplyDelete
 4. Ihanan hyväntuulinen sivu! Kauniisti aseteltu kaikki, ihanat piirrustelut ja kauniit kuvat - ja goddamn, mä tykkään tuosta otsikosta! ;D

  ReplyDelete
 5. this Layout is awesome!!!! And well, I'm 34 and feel the same way ^__^

  ReplyDelete
 6. Mahtavan hyviä kuvia, ihanan rento fiilis ja hienot piirrustelut!

  ReplyDelete
 7. Tosi kiva miten leimatut lokit ja doodlaus sopivat saumattomasti toisiinsa! Hmm.. se on ehkä "se jokin" juttu monissa sinun sivuissa <3

  Ja huonompiakin maisemia voisi varmasti olla pohtia ikää.. Nimimerkillä marraskuun harmaudesta selvinnyt :)

  ReplyDelete
 8. ihana, iloinen sivu! :D ja ihania piirroksia!

  ReplyDelete
 9. Niin iloinen sivu! Ihan sua itseäs, sisintä <3 Ihanaa että jaksat taas ja nautit askartelusta - seuraavan postauksen korttikin on aivan upea! :)

  ReplyDelete
 10. Kylläpä tämä leiska osasikin olla inspiroiva! Olen pähkäillyt sellaisen ongelman kanssa, että haluaisin tehdä tuplaleiskan, mutta kaikki väkisinkin vääntyvät saman näköisiksi ja kaipaisin jotakin muuta kuin että kuvat menevät vaakatasossa palkissa koko leiskan läpi ja tässä leiskassa kuvat ovat tosi kivasti reunoilla!

  Myös muuten leiska on hieno (vaikka hieman ehkä onkin erilainen tyyliltään kuin yleensä sinulla). Nuo valokuvat ovat niin ihanan hymyileväiset :)

  ReplyDelete
 11. Aivan ihana sivu:) Pitäisi uskaltaa itsekin enemmän piirtää omiin sivuihin. Muutenkin sulla on aivan mahtavia sivuja, joita olen usein käynyt katsomassa, mutta en ole aiemmin saanut aikaiseksi jätettyä kommenttia!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.