Saturday, 11 December 2010

~LO: Clifton Springs~

Olin eilen skräppäämässä koko päivän. En saanut hirmu kasaa leiskoja tehtyä, mutta oli tosi kivaa enkä kärsinyt ahdistuksesta kovinkaan paljoa. JIPPII!!! Hyvä asenne siis auttoi ja se, että yritin vain olla oma itseni. Psykologitäti nimittäin sanoi, että se on ehdottomasti paras keino minulle päästä eroon ahdistuksesta. iik! kääk!
I was scrapping all day yesterday. I didn't make too many layouts, but I had a great time and didn't suffer too much from anxiety. YIPPEE!!! So, my good attitude really helped and also, I really tried to just be myself. My psychologist told me that it is the best way for me to get rid of a lot of my anxiety. eeek!

No, mutta, tämä leiska valmistui ensimmäisenä ja aika helposti... ja ilman mitään luonnosta! Tuli nimittän sellainen olo että olin valmis skräppäämään taas ilman luonnosta. Toki en niistä kokonaan luovu, koska niiden käyttäminen on hauskaa, mutta nyt voin skräpätä kummallakin tavalla. Kiva. Yritin muutenkin kuunnella itseäni kun skräppäsin ja oli ihana kun huomasi että niitä ideoita pikkuhiljaa putkahteli päähän! Olin lopputulokseen hirmuisen tyytyväinen. Jeee!!! Käytin leiskaan October Afternoonin 'Seaside'-sarjaa. Siinä on tosi kivoja papereita!
Oh, well, anyway, this was the first layout I got ready.. and pretty easily, too! and also, didn't use a sketch! I just got this feeling that I was finally ready to scrap without them again. Of course, I will still use them sometimes as they are a lot of fun, but I will scrap both ways again. Nice! I also really tried to listen to myself and it was lovely to have some ideas pop in my head every now and then! I was so happy with the end result. Yay!!! I used October Afternoon's 'Seaside'-range. It has some really pretty papers!

12 comments:

 1. Hieno leiska, October Afternoonin paperit on niin parhaita ja tuo sun valokuva on myös todella kaunis!

  ReplyDelete
 2. Tämä todellakin on upea leiska! Aivan mahtavan näköinen tuo yläreunan pilvijuttu, sellaisen kyllä skräpistäisin jos osaisin sellaisen tehdä.. Valokuva on myös tosi ihana ja värit koko leiskassa herkut! Tästä ei kyllä tosissaan leiska parane :)

  ReplyDelete
 3. aivan ihanan tunnelman olet saanut vangittua tähän sivuun!

  ReplyDelete
 4. Tää on kertakaikkisen upea! Kuva jo itessään on niin kaunis. Ihanat pilvet. Oot niin taitava!! :)

  ReplyDelete
 5. Todella kaunis sivu, noin kauniille kuvalle!!

  ReplyDelete
 6. Tosi ihana kuulla, että löysit taas tekemisen ilon! :-) Ja hienoa jälkeä sait taas aikaan!

  ReplyDelete
 7. Hienoa, että löysit luovuutesi uskomalla itseesi! Upea sivu!

  ReplyDelete
 8. Tässä on tosi kiva rytmi: koristeiden asettelu ja tuo valokuvan aihe sopivat yhteen niiiin hyvin

  ReplyDelete
 9. tykkään näistä papereista ihan hirrrmuisesti. tein itse niistä talvileiskan :-). kaunis, kaunis sivu!!!

  ReplyDelete
 10. Vau! Jotain tyystin erilaista, ja silti niin upeeta!

  ReplyDelete
 11. No huh huh mikä sivu!! UPEA!! Hieno kuva, mahtava idea nuo pilvet ja linnut ja seiloritytöt, KAIKKI!

  ReplyDelete
 12. Kaunis leiska, todella ihana kuva! :)

  Olet muuten haastettu ! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.