Thursday, 30 December 2010

~LO: Headwear fashion~

OLEN SKRÄPÄNNYT!!!! OLEN SKRÄPÄNNYT! JIPPII!!!
Alkoi olla jo ihana kamala olo kun viime skräppäyksestä oli kulunut jo niin pitkään. Juu, kamalia vieroitusoireita. :) Mutta olen niin halunnut saada ensin tämän skräppihuoneen siistiksi. Se vain edistyy niin onnettoman hitaasti. Skräppipöytä on kuitenkin tällä hetkellä aika tyhjänä, joten päätin että nyt on skräpättävä.
I HAVE SCRAPPED!!! I HAVE SCRAPPED! YIPPEE!!!
I started to feel so awful as it had been way too long since I last scrapped. Yes, terrible withdrawal symphtoms. :) I just so wanted to clean this room first. Unfortunately the progress is so slow and makes me very frustrated. However, my scrappy desk is quite empty at the moment, so I decided to just go ahead and scrap.

Printtasin pari jouluna otettua kuvaa ja kaivelin joulupaperit esille. Niitä on parin vuoden takaa, kun eipä niitä tule juurikaan käytettyä kun ei me tehdä oikein mitään täällä jouluisin. Tuo harmaa Basic Grey (sen toisella puolella olisi ollut vihreä lumihiutaleprintti) ja lumihiutalekuvoinen paperi ovat kumpikin Figgy Pudding sarjaa. Tuo violetti pallopaperi taas on parin vuoden takaisin KI Memoriesin joulusarjaa.  Tuo harmaa on häirinnyt minua koko ajan kun tein tätä leiskaa, mutta en alkanut sitä kuitenkaan vaihtamaan enää. Kiva käytellä pois näitä joulupapereita. Tuo teksti siirtokuva on Lily Bee ja siirtokuva-aakkoset on Heidi Swappia.
Minun rakas musta kynä pääsi myös taas ahkeraan käyttöön. hihii! On se vaan kivaa piirrellä leiskoihin.
I printed a couple of photos that I took on Christmas day and dug up my small stash of xmas papers. They are from a couple of years ago.. We don't do much at xmas here, so I never really need the papers. That grey paper as well as the snowflake paper are Basic Grey's Figgy Pudding range. That dotty purple paper is KI Memories.. also maybe 2 years old. The grey colour kept bothering me the whole time I worked on this layout. These colours just seemed a bit dull compared to what I usually use. But actually these were the first papers I picked up and I thought I might just as well use them away. That text rub on is by Lily Bee and the rub on alphabets are Heidi Swapp. My darling black pen was put into good use again. grin. I just love doodling.

Ja nyt haluan toivottaa kaikille teille ihanille blogissani vierailijoille tosi tosi tosi ihanaa uutta vuotta!!!
And now, I want to wish all you wonderful blog visitors a truly wonderful new year!!!

17 comments:

 1. Ihan oikeastiko istutte joulupöydässä paperihatut päässä? Jos näin on, niin onpa riemastuttavan hauska tapa! :-D Tuollaista pitäisi olla elämässä enemmänkin, niin pysyisi nuorena. ;-)

  Leiskasi on aivan älyttömän hieno, ja se oikein pursuaa iloa. :-)

  Ja aivan ihanaa uutta vuotta sinullekin!

  ReplyDelete
 2. Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

  Todella kiva leiska, tykkään tuosta violetista kuusesta paljon!

  ReplyDelete
 3. Hippu: Juu, joka joulu istutaan paperikruunut päässä! Minusta se on aivan ihanaa ja joka joulu odotan sitä innolla! :)

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana, tunnelmallinen ja nuo piirustukset kruunaa kaiken!

  ReplyDelete
 5. Niiden crackersien vetäminen on kuulostanut minusta aina niin hauskalta ja jännittävältä :)

  Hienosti käytetty joulupapereita ja minäkin tykkään tuosta kuusesta

  ReplyDelete
 6. What a beautiful page. I just love those colours, soft blue-green and purple. Gorgeous. Thanks for your comment on my blog and have a happy New Year.

  ReplyDelete
 7. Hyvää uutta vuotta teillekkin ja toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan paljon positiivisia ja mukavia asioita itse kullekkin!

  ReplyDelete
 8. ps. Edellinen toivotus oli Paulalta

  ReplyDelete
 9. ihana sivu! jos et olisi sanonut, niin olisin luullut että piirrokset kuuluvat paperiin.. hienoja siis ovat ja sopivat loistavasti!

  hyvää tulevaa vuotta!

  ReplyDelete
 10. Ihana, vähän erilainen joulusivu =D

  ReplyDelete
 11. Ihanat piirtelyt sivussa, ja kuusi tosi kivasti toteutettu! Ja paperikruunut kuulostaa tosiaan hauskalta jutulta :)

  ReplyDelete
 12. Hauska sivu ja hienoja yksityiskohtia. Ja crackerhatut on just kivoja, meilläkin on tänä jouluna ensimmäistä kertaa vedelty crackereita kun saimme niitä tuliaisina Englannista. Kiva pieni ruudinkatku, ihan kuin lapsena nallipyssyissä! Hauskaa uutta vuotta!

  ReplyDelete
 13. Hieno sivu, niinkuin sinut sivut yleensä ovat :)
  Hyvää uutta vuotta sinulle!
  Kiitos, kun jaksta ilahduttaa meitä tässä sivullasi.

  T. Mervi

  ReplyDelete
 14. Toi kuusi on on kyllä ihastuttava ja ihanan ei-jouluisen näköinen sivu, vaikka ootkin käyttänyt joulupapereita sivussa = todellinen saavutus!!! =)

  Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  ReplyDelete
 15. Ihanat piirrustelut murmeli!!!

  ReplyDelete
 16. Minulla oli samanlainen crackerista saatu hattu päässä, kun vietimme pikkujouluja UK:ssa :) Ihastelen noita piirrettyjä joulupalloja - aivan huiput!

  ReplyDelete
 17. I really like this layout Laura :) Wonderful colours, wonderful cropping and wonderful memories :) Awesome!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.