Wednesday, 22 December 2010

~LO: The perfect pose~

Eihän tästä tule mitään kun blogiin ei meinaa ilmestyä leiskoja ollenkaan :). No, se johtuu täysin siitä että minä vieläkin yritän saada tätä huonetta järjestykseen. Se on kyllä melkoista taistelua ahdistuksen kanssa. huokaus. Mutta ihan oikeasti täällä alkaa näyttämään paremmalta koko ajan. Kiva kun tulee tähän huoneeseen ja lattialla ei ole niin paljon tavaraa ja muutenkin on vähän avarampaa. Haluttaisi tosi kovasti askarrella, mutta pakko kait se on ensin saada tämä siivousprojekti loppuun ja sitten voi nautiskella :). Olisi ihana jos vuoden loppuun mennessä tämä projekti olisi valmis.
No layouts in my blog... not good! Well, it is because I am still cleaning my scrap room. I must say that it sure is quite a battle with the anxiety. sigh. But really, my room is starting to look better all the time. It is wonderful for me.  I love walking in here and not seeing most of the floor covered with stuff and it is just so.. airy here! I soooooooo want to scrap or make cards, but I think I do need to finish this cleaning project first and then I can enjoy :). I hope to get everything done by the end of the year.

No, mutta tässä yksi leiska minkä tein kun olin Scraptacularissa pari viikkoa sitten. Minusta niin näytti että siitä puuttuu jotakin, mutta kyllä se taitaa kuitenkin olla ihan hyvä näinkin. Käytin tätä Crate paper pakkia Scraproomista:
Well, here is a layout which I made when I was scrapping at Scraptacular a couple of weeks ago. I so felt like it needed something else, but I can't think what that something is, so it is good as it is. I used this Crate paper kit from Scrap-room:

Pakin lisäksi leiskassa on Heidi Swapp jalokivitarroja, Basic Grey aakkosia ja tuo vihreä lehti on Collage Press die cut arkilta.
In addition to the kit, I used some Heidi Swapp gem stickers, Basic Grey alphabets and that green leaf is from a Collage Press die cut sheet.

7 comments:

 1. Ihana! Tykkään kovasti näistä väreistä ja nuo kiekurat sopivat täydellisesti Sokerin häntään :)

  ReplyDelete
 2. Ihana kisuleiska! Sinä se osaat!

  Tsemppiä urakkaan, kyllä se valamihinksi tuloo!

  ReplyDelete
 3. tsemppiä siivoukseen!
  ihana leiska ja hieno kuva!

  ReplyDelete
 4. Yay for a clean scrap room! That always makes it easier for me to get inspired and create. Love the new LO...all the strips for the background are so FUN!

  ReplyDelete
 5. Todellakin perfect pose - ei ole helppoa saada se häntä pystyyn silloin kun haluais saada sen täydellisen otoksen. Puhun kokemuksesta ;o)

  Ihailen miten osaat käyttää noita raidallisia papereita. Ne on mulle ihan ylettömän vaikeita.

  ReplyDelete
 6. Oh thank you Laura! So happy that you visited me! How is your scrap-room!! I always like to see your projects!

  Happy new year!!

  ReplyDelete
 7. Oih, miten kaunis kuva! Ja kuvaan hyvin osuva koristelu. Taitavaa, taitavaa!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.