Thursday, 16 December 2010

~no more alphabet stickers~

... ei ainakaan ennenkuin nämä on käytetty pois! Minä se vain vieläkin yritän siivoilla tätä skräppihuonetta mutta se näyttää entistäkin pahemmalta. No, tänne tuli kyllä uusi tietsikka ja sille piti raivata tilaa... Olen yrittänyt kerätä aakkosia yhteen paikkaan ja kasa vain kasvaa ja kasvaa. Juu, minulta pitää kyllä kieltää pääsy Scraptacularin aakkosseinälle. hih. Mutta miksi minulla silti ei ole ikinä sopivia aakkosia mihinkään leiskaan?
... at least not until these have been used! I am still trying to keep cleaning my scrap room, but it is looking awful at the moment. eeeeeeeeeeek! I have been trying to put my alphabet stickers all in one place and the pile keeps getting bigger and bigger. I should definitely avoid the alphabet shelves at Scraptacular :). But why is it that I still never have suitable alphabets for any layout??? *sigh*


edit: 
 No jopas sentään... minä sain järjesteltyä tarra-arkkini!!! iiik! Tämähän on kerrassaan ihme kun tavallisesti ahdistaa niin etten pysty tekemään mitään. Ehkä tällä kertaa oli hyvä suunnitelma mielessä, niin se varmaan helpotti tekemistä. Ostin vasta tällaisen säilytysjutun tarroille ja sehän oli kerrassaan täydellinen aakkosilleni. Se on nimittäin niin leveä että siihen mahtuu 12x12 arkitkin ja siinä on monta taskua, joten pystyin lajittelemaan aakkoset värin mukaan. Ainoastaan mustat eivät mahtuneet tähän. No, pitää alkaa ahkerasti käyttämään näitä pois niin mahtuu sitten kaikki jossakin vaiheessa. Minusta tuo säilytysjuttu on TOSI sievä.. siis tuo kuviointi edessä ja takana. Cropper Hopper on tämänkin valmistaja. Ostin samallalailla kuvioidun telineen myös papereille. Pitääpä ottaa siitäkin kuva.
No way!!!! I managed to organize my alphabet stickers!!! eeek! This is a miracle as usually I get so anxious that I end up getting nothing done. I think that this time I had a clear plan in my mind, so it helped. I bought this lovely sticker holder a little while ago and it was perfect for my alphabet stickers! It is super wide, so even the 12x12 sheets fit there just fine. And it has been divided into many pockets, so I could organize the alphabets according to colour. Only the black alphas didn't fit. Well, I just need to start using these away, so that hopefully soon all my alphas will fit in this. I think this holder is super nice and so pretty.. I love that black and white print in the front and back. It is made by Cropper hopper. I also bought similar looking holder for papers, too. I should take photos of that as well.

7 comments:

 1. Tee uudenvuoden lupaus, että et osta uusia kirjaimia ennen kuin nuo on käytetty :) (Tosin mun mielestä tuo määrä ei ole kovin järkyttävä, terv. nimim. kirjainhamsteri)

  ReplyDelete
 2. omuli: iiiiiiiik!!!! En uskalla edes ajatella että miten paljon sinulla on kirjaimia kun tuossakin kasassa oli jo 250 pakkausta. käääk! Haluaa nähdä sinun aakkosista kuvan!

  ReplyDelete
 3. your alpha stash is looking a lot like my alpha stash! I just love them too much and its so hard to use them all! i too am working on some organization of my stash, with any luck we can share a few ideas!

  *cheers*

  ReplyDelete
 4. Holly: can you believe that I have just about organized my alphabets now!!! :) I took that photo this morning and then just took them all onto my living room floor and started sorting :). I'd better put a new photo in my blog soon... alphabets before and after *LOL*.

  ReplyDelete
 5. Tosi kivoilta näyttävät tuossa telineessä. Onnittelut urakasta!

  Minullahan aakkosten järjestäminen johti niihin jämäaakkostarrakokeiluihin eli jämäaakkosten leikkaamiseen koristeiksi :D Huomasin kyllä, että ei niitä saa loppumaan millään.. Jos joukossa on sellaisia aakkosia, joista et tykkää, niin ehkä sinne lapsille minne veit ylimääräisiä papereita? Tuskin haittaa, vaikka olisi vajaa pakkaus. Tai jos tykkäät kaikista, niin sitten hyvällä omallatunnolla ihailemaan.

  Hienosti järjestetty!

  ReplyDelete
 6. kiitos ideasta ---- tuota telinettä katselin kanssa yksi päivä... mietin omille aakkosilleni ja rub-on teksteilleni, ett olisiko hyvä juttu! Ilmeisesti sitten on!!!! Mulla kans himokeräys menossa... vielä enemmän rub-oneissa, mutta myös aakkosissa... ;D

  ReplyDelete
 7. kivat säilytystelineet - molemmat! *haluukans* ;-)

  kunnioitettava määrä aakkosia sinulle päässyt kertymään :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.