Thursday, 20 January 2011

~Bruno the bear~

Lauran askarteluhuoneesta putkahti ulos tällainen otus tänään! Minä sain tehtyä sen ihan omin kätösin! Minä en todellakaan ole mikään käsityöihminen (en ompele kun se on niin vaikeaa muka) joten tämä oli suoranainen ihme. hihii! Ostin materiaalit tähän monta vuotta sitten ja nyt sitten vihdoinkin päätin taistella ahdistusta vastaan ja vain tehdä sen. Minkään ei tarvinnut olla täydellistä, joten sen tekeminen oli tosi kivaa! Brunolla on aika pitkät korvat mutta se on silti karhu.. Bruno on vaan vähän erilainen. hihii! :)
This little furry creature was born in my scrappy room today! I made it with my own hands :). I really suck at sewing.. any kind of sewing.. I think it is just so difficult, so managing to make this was quite a miracle. I bought the materials for this already years ago, but haven't dared to try making it as I have been too anxious. Now, I just decided that it is time and that nothing had to be perfect. It was FUN! I know that Bruno's ears are pretty long, but well.. he is just different. grin.

12 comments:

 1. Hurmaava Pitkäkorva-Bruno! <3

  ReplyDelete
 2. Oi kun Bruno on hiano! Weel done, Laura!!!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana! Huolisin... :-) Bruno on persoonallinen!

  Minä suoranaisesti vihaan ompelua, mutta joskus on pakko lyhentää housuja tai jotain muuta yhtä typerää. Aika monta ärräpäätä on tavallisesti päässyt suusta jo ennen kuin ompelukonetta on edes otettu esille. :-D

  ReplyDelete
 4. Niiiiiin helluunen!!!! <3

  Sullon isoo vaihre silimäs ;)

  ReplyDelete
 5. bruno on tosi ihana, tee näitä lisää ja pistä etsyyn :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.