Monday, 3 January 2011

~goals for 2011~

Scrap-roomin foorumissa oli tämän vuoden ensimmäiseksi haasteeksi laitettu sellainen jossa piti käyttää tätä lainausta:
The first challenge for the year in scrap-room forum was to use this quote:
"You are never too old to set another goal or to dream a new dream."
--C. S. Lewis

Tai ei ollut pakko laittaa sitä mihinkään, se sai olla vaikka vain inspiraationa haastetyölle. Minusta tuo oli tosi hyvä lainaus ja just sopiva minulle tällä hetkellä.. Minä olen jostakin saanut päähäni että olen jo ihan liian vanha enkä enää voi tehdä yhtään mitään. huokaus. Päätin, että tähänhän pitää osallistua. Tein tuollaisen tavoitteet kortin minkä pidän pöydällä koko vuoden. Ja kortin kanteen laitoin tuon lainauksen, niin voin lukea sen siitä päivittäin ja ehkä pikkuhiljaa saan tämän pääkopan kuntoon. Aion tehdä jossakin välissä leiskan johon tulee tasku tälle kortille.
Well, you don't necessarily have to put the quote anywhere, you can also use it as inspiration for whatever you make. I really like that quote as it seemed perfect for me at the moment. I have gotten it in my head that I am too old for anything now and can't do anything in my life anymore. sigh. So, I just had to take part in this. I made this goals card which I can keep on my desk all year. I also wanted to put that quote on the cover so that I can read it everyday. Maybe bit by bit I can get my head sorted. I will also make a layout which will have a pocket of some kind for this card.

En alkanut tekemään mitään supersuunnitelmia tämän kannen suhteen. Nappasin vaan ensimmäiset paperinrippeet mitkä sattui silmään ja nakkasin muutaman kukan siihen vielä koristeeksi. Sai passata. Sisällä on sitten kolme tavoitetta, mitkä nyt ensimmäiseksi tuli mieleen. Jos tulee jotakin muuta, niin niitähän voi lisäillä vaikka pitkin vuottakin. Tässä minun kolme tavoitetta:
-pudotella painoa 35kg
-saada meidän kätköilymäärä yli 400 (tällä hetkellä se on 172)
-vierailla jossakin toisessa Australian osavaltiossa.. kun olen vain täysin jumittunut tänne Victoriaan.. iiik!
I wasn't really bothered about the styling for the cover. I just picked the first scraps of paper that I saw and threw a couple of flowers as decorations. Good enough. Inside I have written 3 goals, but I might add some more if some come to mind. Here are my three goals:
- lose weight 35kgs
- get our geocaching tally over 400 (currently it is 172)
- visit another Australian state. I have been stuck here in Victoria for too long... eeek!

9 comments:

 1. onpa hyvä lainaus juuri sinulle ikäkriiseilijä :) vähän kyllä minullakin sellaista havaittavissa, mutta lähinnä itsensä etsimistä maailmassa. Hirmun hyvät tavoitteet sinulla, toivottavasti onnistut niissä, minä ainakin tsemppaan ihan täysillä sinua!

  ReplyDelete
 2. ninarsku-murmeli: me ollaan kumpikin vähän hukassa... pitäisiköhän meidän lähteä kahdestaan jollekin maailmanympärimatkalle. Sen jälkeen uskaltaisi tehdä mitä vain! huiiiih!

  ReplyDelete
 3. Hyvä lainaus... Mutta ihan niin kuin sinäkin, mäkin olen saanut päähäni, että elämä on jo melkein eletty ja että ei tässä enää mitään uutta kannata aloittaa... Olen aina kuvitellut olevani nuori tyttönen (36v., heh), mutta mies on kai saanut minut vihdoin aivopestyä, että olenkin itse asiassa jo vanha akka, enkä enää mikään tytönhupakko. :-D

  Onnea tavoitteisiisi!

  ReplyDelete
 4. Hippu: Ei voi olla!!! Taas meillä on samoja omituisuuksia :). Ja mehän ollaan aikalailla samanikäisiä! hih. Juu, ajattele sinä vain että olet nuori.. meillä menee sillälailla että minä väitän itseäni niin vanhaksi ja ukko taas sanoo koko ajan etten ole vanha ollenkaan.

  ReplyDelete
 5. Ihana kortti!

  Tsemppiä tulevaan!!!!

  ps. kannattais ottaa sellainen aloituskuva itsestä :) Kiva katsella saavutuksia!

  ReplyDelete
 6. Tsemppiä Laura urakkaan!!!! Täältäkin löytyy tukea! Ja kohtalontoverikin, sillä itselläni on tavoitteena -10kg. :) -seija-

  ReplyDelete
 7. Marika: Kiitos!!! Minulla olisi tosiaan unohtunut ottaa kuva, joten hyvä kun muistutit. Pitääpä laittaa kamera ukon kouraan kun se tulee töistä.

  Seija: Jee!!! Minullahan tuota pudotettavaa on kyllä reippaasti enemmän entä tuo 35kg mutta ajattelin että se voisi olla se ensimmäinen isompi tavoite. iiik!

  ReplyDelete
 8. Onnellista uutta vuotta! Hyvät tavoitteet, olen mukana kannustamassa :)
  Itselläni viime vuosi meni ns. jaloilleni pääsyssä. Tänä vuonna on tarkoitus oppia pitämään itseni kunnossa, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Minulla ne kun kulkevat visusti yhdessä.

  ReplyDelete
 9. Tosi nätti kortti,ja tuo lainauskin siinä on hyvä! Mutt sinähän olet vielä ihan tyttönen! Koskaan ei ole liian myöhäistä;kälynikin nyt 60-vuotiaana aloitti opinnot taideteollisessa....

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.