Saturday, 29 January 2011

~LO: orange pretty~

Yksinkertainen linja jatkuu :). Nuo pienet oranssit kukat on niin suloisia. En tiedä kyllä että mitä kukkia ne on, näin nämä nimittäin puistossa. Mutta tuota kuvaa on kiva välillä katsella ja ihailla ihanaa oranssia. Käytin tähän scrap-roomin lokakuun pakkia.
Still keeping it simple :). Those small orange flowers are so pretty. I don't know what flowers they are, I took this picture in a park. But I like looking at this photo and admire the pretty colour. I used October scrap-room kit for this.

Kätköilyssä ei olla juurikaan edistytty ja tämä viikonloppu ja ensi viikko ovat mitä luultavimmin aika kuumia joten seuraava kätköilyreissu siirtynee. höh. Painon kanssa tuli taas hyvää edistystä eli sitä lähti 1,6kg. En usko että tämä viikko menee yhtä hyvin sillä minua väsyttää koko ajan ja silloin haluttaa ruokaa entistä enemmän. huokaus. Mutta vaikka olisikin huono viikko, niin en silti aio luovuttaa. Jee!
There hasn't been much caching going on lately.. this weekend and the following week are going to be hot, so we certainly won't be going caching then either. sigh. With weight there has been some good progress though. I lost 1,6kgs last week. I don't think that this week will be good though as I am tired all the time.. and when I am tired, I just want to eat. sigh. But even if I have a bad week, I don't want to give up! yay!

7 comments:

 1. Ihanat kukkaset! (mulle kans noita!)

  Kauniin leiskan oot teheny niiden ympärille!

  Hirmuisesti tsemppiä!!!

  ReplyDelete
 2. Minä ajattelinkin että sinä saatat tykätä noista kukista! Hihii!!! Minä laitan sinulle pian mailia.. oon ollut niin väsynyt että mailit on aivan jääneet. huokaus. Ihme kyllä olen saanut askarreltua!!! No, onneksi edes jotakin.

  ReplyDelete
 3. kaunista ja niin tyylikästä!

  tsemppiä sinne!

  itseasiassa minua rupesi vähän jopa hymyilyttämään, kun mietin, miten sinä silppuat epäonnistunutta sivua pikkupikkupalasiksi.. tilanne ja fiilis ei sillä hetkellä varmasti ole juurikaan naurattanut, mutta jos sulla olisi kuva silppukasasta, niin siitähän saisi hyvän tunnelmaleiskan.

  mutta hyvä, jos niin ei sentään käy usein etkä ole luovuttanut, vaan olet päässyt aina eteen päin ja saanut lopulta valmiiksi mieluisan sivun :)

  ReplyDelete
 4. hihii!!! Minä aina kovasti yritän korjailla leiskaa että pääsisi siihen pisteeseen että siitä tykkäisi edes vähän, mutta joskus on viisainta vain luovuttaa ja aloittaa ihan alusta uusin paperein :).

  ReplyDelete
 5. tykkään tämän sivun asettelusta kovasti. kuvan koko on loistava ja ruskea-valkoiset raidat ja asettelu tosi näyttävä!

  ReplyDelete
 6. Ihanaa nähdä oransseja kukkia täältä Suomen "#¤%"¤ talven keskeltä! Tyylikkään pelkistetty sivu, hyvä yhdistelmä tuollainen voimakas pystytausta ja ohut vaakasuuntainen kuva - jotenkin arkkitehtoninen sivu jopa!

  Tsemppiä painonpudotukseen, väsyneenä on haastavampaa pitää motivaatiota yllä missä vain projektissa! Kyllä se siitä!

  ReplyDelete
 7. VAU!! Ihanan erilainen sivu! Niin fressi, niin tyylikäs...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.