Sunday, 9 January 2011

~LO: Pumpkin&feta frittata~

Nam, nam, nam.. frittata.. nam, nam, nam! Voi hitsiläinen että tuo oli hyvää! Tein sitä ensimmäisen kerran pari viikkoa sitten ja ihastuin niin että sitä piti tehdä kaksi kertaa uudelleen. hih! En olisi ikinä uskonut että tykkään joskus tuollaisesta ruuasta! Varsinkin feta juustoa olen aina kovasti yrittänyt vältellä, mutta sehän olikin ihanaa! nam nam nam! Fetan lisäksi tähän tuli butternut kurpitsaa, kesäkurpitsaa, kananmunia ja kermaa. nam!!! Me syötiin sitä salaatin ja pitaleivän kanssa. Jos haluaisit kokeilla tätä, olen laittanut reseptin tänne. Siellä näkyy nuo valokuvatkin paremmin, kun ne tuossa kuvassa näyttää niin kummallisilta.
Yum, yum, yum..frittata.. yum, yum, yum! Far out, that food was so good! I made it for the first time a couple of weeks ago and loved it so much that I had to cook it already twice again. LOL. I never thought that I would like this kind of food! I have always tried my best to avoid feta cheese, but it was lovely! yum yum yum! In addition to feta, this frittata had butternut pumpkin, zucchini, eggs and cream. YUM!!! We ate it with some salad and pita bread.

Leiskan tekemiseen käytin tätä scrap roomin pakkia:
I used this scrap room kit for creating the layout:
Ostin sen heidän alennusmyynnistä jossa sai ostaa pakkeja erikseen.. siis näitä 'neljänneksiä' (kun yksi normaalipakkihan sisältää neljä eri pakkia). Tykkäsin just tuosta filmipaperista älyttömästi ja se oli pakko saada. Aakkoset on thickersejä (valkoiset) ja Doodlebug (mustat). Niiden lisäksi leiskassa on vielä kullanväristä washi teippiä ja Heidi Swapp jalokiviä.
I bought it from their 'create your own kit'-sale where you could buy the individual kits. They still have plenty of them for sale. Go look! I loved that film strip paper and had to get it. The alphabet stickers are Thickers (white ones) and Doodlebug (black ones). In addition to those, I used gold colour washi tape and Heidi Swapp gems.

Ja sanonpa vielä sen että olipa kyllä vaikea tehdä tätä leiskaa... halutti syödä tuota frittataa.. KOKO AJAN!!! Ja se kun ei nyt onnistu kun yritän pudotella painoa. No, tuo resepti on kyllä itse asiassa terveellinen, mutta minä kokeilen tällä hetkellä sellaista juttua kuin Lite n' Easy. Minä olen tullut siihen tulokseen että minun painonpudotus ei ole koskaan onnistunut tämän kamalan ahdistuksen takia. Kaikki on aina tuntunut liian vaikealta. Nyt kun olen alkanut ymmärtää ongelmaani paremmin, aloin miettimään että mikähän keino olisi paras niin että ahdistus ei pilaisi sitä heti alkuunsa. Muistin sitten tuon Lite n' Easyn. Siinä minulle tuodaan kerran viikossa kaikki viikon ruuat kotiin!!! Suurin osa jutuista tulee tuoreena ja loput sitten pakastettuna. Ruuat tulee pakattuna numeroituihin pusseihin. Joten aamulla aina nappaan jääkaapista sen päivän aamiaispussin ja päivällä sitten lounaspussin jne. Kalorit on jo laskettu valmiiksi joten jos pysyttelen näissä ruuissa enkä syö mitään muuta, niin periaatteessa painon pitäisi pudota pikkuhiljaa. Mutta on se vaan vaikeaa kun on tottunut siihen että syö mitä haluaa ja aina pitäisi olla mussuttamassa jotakin hyvää. Varsinkin kun käydään ajelulla, on kamalan vaikea olla ostamatta jätskiä tms. Olen syönyt näitä nyt keskiviikosta lähtien ja ihan hyvin on mennyt. Kaikki ruuat on olleet kertakaikkiaan ihania! Ainoastaan tänään kurpitsakeitto oli vähän omituisenmakuista. Olen kyllä ylpeä itsestäni kun olen syönyt kaikkea mitä pusseista on löytynyt! Kiva kun siellä on 'herkkujakin' kuten pikkuleipiä tai pieni kakkupala tai kuivattuja hedelmiä jne. Pitäkää minulle peukkuja että tämän avulla onnistuisin vihdoinkin! Keskiviikkona on sitten ensimmäinen punnituspäivä...

5 comments:

 1. Todella kaunis sivu!!!

  Tuo filmipaperi on kyllä mahtavaa! Ihanan leiskan oot saanu näillä värkeillä teheryksi!

  ReplyDelete
 2. Hyvä Laura! Täällä on varpaatkin pystyssä sinun puolesta. Näin muuten sinusta unen viime viikolla, että olitte tulleet Suomeen ja sinä olit hurjasti laihtunut. Ennen kaikkea toivon, että pääset eroon ahdistuksesta,koska sitä kautta pääset varmasti muihinkin tavoitteisiisi. Olet minun ajatuksissani! -Paula-

  ReplyDelete
 3. Onpas todella herkullisen näköinen frittata ja hieno sivu! Kontrastikkaat kartongit käyvät filmipaperin kanssa hyvin yhteen.

  ReplyDelete
 4. Ooh, varmaan ihanaa tuo frittata! Söin just, mutta silti alkoi tehdä sitä mieli. ;-) Tykkään butternut-kurpitsasta muutenkin tosi paljon, vaikka sitä on aika vaikea Suomesta saada.

  Mielenkiintoinen tuo ruokasysteemi. Toivottavasti se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Pidän peukut ja (kohmeiset) varpaat pystyssä! :-)

  ReplyDelete
 5. Ihanan raikas leiska ja oi niin houkuttelevat kuvat!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.