Tuesday, 25 January 2011

~LO: scrapbook students~

Nyt taitaa haluttaa tehdä vaan letter leiskoja. Minua on alkanut ärsyttämään suunnattomasti se noissa 12x12 leiskoissa, että ne kansiot on niin isoja ja vaivalloisia katsella. Ärsyttäviä!!! murh! Minulla on myös isot kasat A4 kartonkeja, joten niistähän voisi ihan hyvin tehdä leiskoja. Eihän ne ihan lettereitä ole, mutta haitanneeko tuo. Tavalliset A4 muovitaskut vaan ei taida olla happovapaita. höh. Entä jos leikkaisi A4 kartongin vähän lyhyemmäksi ja laittaisi reunaan sitten vähän kuviopaperia että se olisi letterin levyinen. Pitänee testailla ja katsoa että mikä on hyvä.
I seem to be really wanting to make only letter size layouts at the moment. I have gotten more and more irritated by how bulky the 12x12 albums get and they are just awful to deal with. Annoying!!! grr! I also have huge pile of A4 cardstock in various colours, so I might just as well use those to make layouts. They won't be letter size, but does it matter? But the normal A4 size plastic pockets won't be acid free. sigh. hmm.. Maybe I can cut the A4 a bit shorter and add a strip of patterned paper to one side to make it wider, to make it letter size. I might have to play with it and see what I like.

Siinä on nyt sitten kuva minun skräppioppilaista. hihii! Pitihän niitä vieraita opastaa skräppäyksen saloihin vaikka oltais kyllä skräpätty paljon enemmän jos minä en olisi ollut niin kipeä :(. Harmitti ihan älyttömästi! Kuvassa oli kamalat värit ja muutenkin tosi epätarkka joten laitoin sen pikaisesti mustavalkoiseksi.. paitsi itse leiskat. Käytin tähän leiskaan taas yhtä niistä uusista pakeista, Bella boulevardia oli tässä:
So, there is a photo of my scrapbooking students. grin. Of course, I had to show my guests, how fun scrapping is. We would have scrapped a lot more if I hadn't been so ill :(. I was pretty upset about that! The colours of the photo were just awful so I just quickly made it black and white... other than their layouts as I wanted to be able to see those. I used another one of the new kits, this one had Bella boulevard goodies:
Oi noita kukkasia.. ihania, ihania! *Laura tykkää retrokukkasista*
Ah, those pretty pretty flowers! *Laura likes retro flowers*

Tällä kertaa käytin myös luonnosta.. tämän tuplan oikeaa puolta. Tämä on pagemaps lokakuulta 2008.
This time I used a sketch.. the right side of this double. This is Pagemaps from October 2008.

6 comments:

 1. ihana otsikko! tosi hyvä idea käsitellä valokuva noin, että leiskat pääsevät hyvin esille!

  ReplyDelete
 2. Valokuva toimii niin hienosti juuri noin käsiteltynä! Korostaa kivasti sivun aihetta!

  ReplyDelete
 3. Kiitos opetuksesta sinä ihana opettaja! Ei olisi voitu parempaa opettajaa saada ja toivon, että saisin vielä live opetusta jolloinkin. Leikkuri on jo ostettu. Täällä vain ei taideta missään myydä niitä ihania kansioita ja irtomuovitaskuja koolla 30,5X30,5. Tarvii vielä metsästää. -Paula-

  ReplyDelete
 4. Hauskasti melkein mustavalkoinen sivu (kun inspiksessäkin on just mv-haaste) - ja kukat on tosiaan ihan hurmaavat!

  ReplyDelete
 5. Sinulla on niin kauniita ja taidokkaita leiskoja! Käyn täällä aina ihastelemassa :)

  ReplyDelete
 6. Mukava idea tuo mustavalkoinen kuva ja värilliset leiskat.
  Nyt on polvi paketissa ja kyynärsauvoilla kävellään. Hyvin on mennyt tähän asti.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.