Monday, 10 January 2011

~LO: Where is it?~

Voi, miten harmaa maanantai! On meillä vaan kummallinen kesä tällä kertaa. On ollut yllättävän viileää ja sateista tähän mennessä. No, oli meillä pari kuumaa päivää mutta onneksi ei ole ollut mitään helleviikkoa vielä. Ihana jos ei tulekaan :).
Oh, what a grey Monday it is here in Melbourne! We are really having a rather strange summer this year. It has been surprisingly cool and rainy so far. Ok, we did have a couple of hot days, but nothing like a week of disgusting heat or something like that. I will be happy to live without that! :)

No, mutta harmaa päivähän on aina hyvä askartelupäivä ja tekaisin tuollaisen tosi yksinkertaisen leiskan. Aloin tekemään leiskaa yhden tämän kuun Pagemapsin mukaan, mutta siitä tulikin sitten vähän erilainen ja yksinkertaisempi. Nappasin tuon paperin viime kesäkuun scraproom pakista, jossa oli Pink Paisleen 365 degrees sarjaa. Senkin ostin siitä kivasta alennusmyynnistä. jee. Nuo aakkoset on Basic Grey Basics-sarjaa. Miten ne onkin niin ihania!!! Ne arkit on kyllä ihan huippuja kun kirjaimia on niin paljon. Minä inhoan niitä arkkeja joissa ei ikinä ole tarpeeksi.
Well, a grey day is always good for being crafty and I made this really simple layout. I was going to make it following one of the January pagemaps, but it ended up being different and simpler. I picked that paper from a scraproom June kit with Pink Paislee 365 degrees range. I bought that one also from their lovely sale. yay. Those alphabet stickers are Basic Grey Basics. They are so fantastic!!! I love those sheets as they are so full of letters. I hate the sheets that never seem to have enough letters for any title I want.

Kuva on otettu kaupungissa, Fitzroy puistossa. Hyvänen aika miten ihania puita siellä on. Ne on niin jättikokoisia ja ihanan vihreitä. Sieltä kävimme nappaamassa yhden kätkön toissa viikonloppuna. :) En jaksanut enää kävellä joten parkkeerasin itseni penkille ja katsoin kun Pauli etsi :). Näytti niin kivalta, että piti kaivaa pikkukamera laukusta ja napsaista kuva.
This photo was taken in the city, in Fitzroy Gardens. OMG, how much I love the trees there!!! They are gigantic and so beautifully green. We popped in there to find a cache the other weekend. :) I didn't want to walk anymore, so I parked myself on a bench and watch Paul trying to find the cache. It looked so nice that I had to dig up the little camera from the bag and take a photo.

9 comments:

 1. Upea!!! Uskomatonta, kuinka miten vähällä tavaralla voi saada näin hienoa jälkeä, eikä näytä ollenkaan siltä, että sivu olisi kesken.

  Ja juu kyllä on inhottavaa, kun kirjainet loppuu kesken, mur!

  ReplyDelete
 2. Kerrassaan ihana sivu! Taas tuli todistettua, että yksinkertainen on kaunista! Wau!

  Ja ihan samaa mieltä noista BG:n kirjaintarroista > niillä saa todella kyllä vastinetta rahoilleen!

  Terkut loskasta! =/

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis!!!! Täytynee skräpistää ;)

  ReplyDelete
 4. Kaunis! Mä en vielä oikein millään raaski kirjaimia käyttää, kun niitä on just liian vähän. Mut täytyykin noita riittoisia tilata jostakin.
  On tosi kiva seurata blogiasi, kiitos siitä!

  ReplyDelete
 5. Ihanan selkeä ja seesteinen sivu - mä en voi tajuta miten näin yksinkertaisella tyylillä tulee noin kaunista :) (Siis mä en kyllä onnistuis!)

  ReplyDelete
 6. Minäkin tykkään tästä tosi paljon. Kuva on ihana ja värit niin tasapainoiset. Mitään lisää ei tarvita.

  ReplyDelete
 7. Beautiful page and what a beautiful photo!

  ReplyDelete
 8. love this clean and simpe style!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.