Monday, 24 January 2011

~LOx2: Rays of sunshine & Lorikeets~

Voi että oli ihana tehdä tällainen yksinkertainen leiska. Tämän tehtyä tuli mieleen että olisi kiva kun kaikki leiskat oli tällaisia... niistä kun näkee kuvat selkeästi ja niitä olisi (minun mielestä) kiva katsella. :) Käytin tämän kuun scraproom pakeista Jillibean soup pakkia eli siis tätä:
I loved, loved, loved making a simple layout like this. After I had made it, i started wishing that all my layouts would be like this.. the photos are nice and clear to see and they would be nice to look at. I used another one of this months scrap-room kits:
------------------
ja tässä toinen leiska minkä just viimeistelin. Aloitin sen jo viime vuoden puolella. Jopas on koristeiden puutetta nyt minun leiskoissa. huokaus. No, ei niitä aina jaksa. Saa olla hyvä näin. Halusin kyllä laittaa vähän tarinointia tähän, mutta en jaksanut nyt sitäkään. hih!
and here is another layout. i just needed to finish this off as I started it already last year. My layouts are definitely lacking embellishments. sigh. Can't be bothered sometimes. This is good the way it is. I did want to add some journaling, but can't be bothered doing that now either. lol.

4 comments:

 1. ympyröissähän on koristetta kerrakseen ja ne toistaa ihanasti kuvassa näkyviä ympyränmuotoja! mukavaa raikkautta!

  minäkin pähkäilen, että toisaalta on kiva kokeilla runsasta, mutta yksinkertainenkin on välillä niin kaunista.. täytyy vaan tehdä molempia!

  ReplyDelete
 2. Jestas miten ihanan värinen ja pirteä tuo ensimmäinen leiskasi on! Huomaan kaipaavani juuri nyt kirkkaita värejä ja valoisuutta..

  Taidolla kyllä käytät noita pakkeja myös!

  Toisessa leiskassa on myös paljon kivoja yksityiskohtia ja kuva on hieno. Jotkin leiskat vain ovat parempia ilman liiallisia koristuksia..

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania. Alemmassa on mahtavat värit :)

  ReplyDelete
 4. vitsi kun nää on taas ihania nää sun sivut! :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.