Sunday, 20 February 2011

~gardening buddy~

Me ollaan vietetty tosi vähän aikaa takapihalla tänä kesänä ja minua alkoi ärsyttään suunnattomasti se että  kaikki siellä on kasvanut vähän liikaa. Alkoi tulla vähän klaustrofobinen olo, joten sanoin Paulille että käydään ostamasta Bunningsilta (paikallinen k-rauta vai mitä niitä onkin Suomessa) kunnon Fiskarsin sakset (siis sellaiset joilla voi leikata pieniä oksia) ja aletaan pikkuhiljaa siistimään pihaa. 
Takapihalla meitä odotti tämä kaveri:
We have spent very little time in the backyard this summer and I started getting so annoyed with everything looking so overgrown. I started feeling a bit claustrophobic, so I said to Paul that lets go buy a pair of great Fiskars branch scissors from Bunnings and we'll start cleaning the yard little by little. 
But this one waited for us in the backyard:
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!! Se oli valtava! Ja se hämähäkinseitti oli VALTAVA! Mutta minä olisin varmasti vaan kävellyt siihen koska en yleensäkään huomaa mitään. Onneksi Pauli meni edellä! :) hyyyyiiii! Ei ihmekään että minua aina pelottaa jos täällä pitää koskea johonkin puskaan tai puuhun... yäk! Kätköillessäkin minä olen yleensä tyytyväinen siihen että kannan kassia ja GPS laitetta. Pauli saa etsiä :).
Eeeeeeeeeeeeeeeek!!! It was HUGE! And the web was HUGE! I think I would have walked straight into it as I never seem to notice these things. Fortunately Paul went to the back first. Yuuuuuuuuck! No wonder I am always scared here if I need to do any gardening or well, do anything in nature. When we go geocaching, I am happy to be the one to hold the GPS and a bag. Paul can do all the searching :).

5 comments:

 1. Apua! Ihan hirveä! Oikein menee kylmät väreet, kun kuvittelenkin. On hirveää, jos hiuksiin joutuu jotain, ja sitten joku sanoo, että "sulla on päässä joku elukka"... On ihan kauheaa, kun ei itse näe, millainen elukka siellä päässä, vaan on ihan toisen armoilla, että se ottaa sen pois (t. nimim. monta kertaa panikoinut). Mutta onneksi sinulla on oma "henkivartija". :-)

  ReplyDelete
 2. Voi luoja, onneksi ei tuommoisia näkynyt silloin kun olin siellä. Oliko tuo myrkyllinen? Muistakaa kätköillessa olla varovaisia! Osta Paulille kumihanskat, joita siivouksessa käytetään, ettei hämikset pure käsiin:) -Paula-

  ReplyDelete
 3. ompas melkoinen hämppäri! hui! olenkin aina miettinyt, että en varmaan uskaltaisi laittaa siellä edes kenkiä jalkaan tutkimatta niitä ensin taskulampun kanssa, koska siellä niitä myrkyllisiä möttiäisiä riittää ;-/

  ReplyDelete
 4. I hope you plan to scrap this picture:-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.