Wednesday, 9 February 2011

~LO: At Dairy bell~

Kääk! Ei yhtään leiskaa viikkoon! No, välillä tulee enemmän ja joskus sitten vähemmän. Tämän leiskan tekaisin taas Skype treffeillä Ninarskun kanssa. hihii! Tänä aamuna piti vielä lisätä otsikko ja se oli siinä. :)  Skräppäsin tuon jätskikuvan jo kerran aikaisemmin mutta se oli sellainen leiska jonka sitten revin pikku palasiksi ja nakkasin roskiin kun se oli niin kamala. iiik! Tästä tykkään enemmän!
Eeeeeek! No new layouts for a week! Well, sometimes I make more, sometimes less. I made this layout on a skype crop date with Ninarsku. grin. This morning I just had to add the title and that was it. :) I scrapped that ice cream photo once before, but it was one of those layouts which I just tore in little pieces and threw in the bin as it was so awful. eeek! I like this one a lot more!

 Inspiraationa leiskalle oli tämän helmikuun Pagemaps luonnos:
I used this February Pagemaps sketch as the inspiration for my layout:
Käytin tällä kertaa vähän vanhempaa pakkia jossa oli October Afternoonin Thrift Shop-sarjaa. On ne scraproomin pakit vaan niin kivoja.
This time I used an older kit with October Afternoon Thrift Shop-range. Those kits are so fun!

Jos jotakuta mietityttää pakkien hinta, niin minä tilaan nyt aina sen Flavours of the month pakin ja embellishment add on pakin. Ne kaksi postikuluineen maksoi n.36euroa. Ja kun nämä pakit tulevat Amerikasta, niin eiköhän Suomeen ole sama hinta kuin Australiaankin. Jos tilaat vain sen fotm pakin, niin se on varmaankin n.30e postikuluineen.

5 comments:

 1. Herttainen sivu herkullisesta aiheesta! Sivun värit saa iloiselle tuulelle, tosin jätskihammasta alkaa kolottaa... Skype treffit kuulostaa hauskalta :)

  ReplyDelete
 2. Lovely :) I remember that day well. It's been a long time since I've had ice cream instead of sorbet, but your layout made me want it again - fantastic! :)

  Great colours and a wonderful layout :)

  ReplyDelete
 3. tästä tuli kyllä ihan herkku! nami!

  ReplyDelete
 4. tästä tuli kyllä kiva sivu, luonnoskin on taas aika houkutteleva! ja nyt siis kävi ilmi, että välillä leiskoistasi todellakin syntyy pienenpientä silppua, vaikka en aiemmin meinannutkaan uskoa :)

  skypetreffit kuulostaa tosiaankin hauskalta!

  ReplyDelete
 5. ja kiitos myös tosta pakki-infosta, pitää tutustua siihen paremmalla ajalla, kun niitä olen nyt mietiskellyt!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.