Monday, 21 February 2011

~LO: the big Buddha~

Mietin eilen taas skype skräppitreffeillä että mitähän papereita voisin käyttää näiden kuvien kanssa. Onneksi Ninarsku mainitsi matkailupaperit.. siis haloo??? Minä olen hamstrannut matkailupapereita jos kuinka paljon että voin käyttää niitä sitten kun vihdoinkin päästään matkustelemaan, mutta ei tullut mieleenkään nyt että niitä voisi käyttää vanhempiinkin matkakuviin. hohhoijaa.  Pakkilaatikossa oli yksi matkailupaperipakki eli the Girls' Paperien 'On Holiday'-sarjaa.. scrap-roomin pakki heinäkuulta 2010. Se olikin just sopiva. Minusta leiskasta tuli ihan kiva. Taas on kyllä se tunne että siitä puuttuu jotakin. Minulla on melkein aina se sama tunne kun olen saanut leiskan valmiiksi. Kunpa vain aina tietäisin että mitä se jokin on.
Last night Ninarsku and I had another skype scrappy date and I was wondering which papers to use with these photos. Fortunately she mentioned travel appers.. d'oh! I felt all silly as I have been hamstering all kinds of travel papers to use when we finally get to do a bit of traveling. Why didn't I think of using those for older travel photos. sigh.  I found one kit with travel papers in my kit box. It was this one with Girls' Paperie 'On holiday'-range. It was just perfect! I quite like the layout even though once again I feel like something is missing. I just wish I could figure out what it is. 

Tällä kertaa inspiraationa oli tämä luonnos:
This time my inspiration was this sketch:

6 comments:

 1. Ensinnäkin, jee, kun jaksoit kiivetä tuonne ylös saakka! Mä tykkään noista kuvista tosi paljon, ja myös noista muutamasta blingistä. Ihanat on myös otsikon kirjaimet!

  ReplyDelete
 2. Eipä täähän voi taas oikein muuta kommentoida, kuin upeaa työtä Laura!!!

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva leiska, ihanat värit!

  ReplyDelete
 4. Otsikko on kiva ja paperi natsaa tosi hyvin tähän sivuun! :)

  ReplyDelete
 5. This sketch is going to be in the Page Maps comp for Scraptacular! (Shhh don't tell anyone I told you though, but it is Round 3!)

  He he

  ReplyDelete
 6. Lex!!! LOL! I thought about taking part in the competition but don't seem to be able to get round to it. sigh.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.