Friday, 18 February 2011

~LO: Max Brenner's~

Kun äiti tuli viimeksi tänne, me käytiin vihdoinkin Max Brennerillä, mikä on sellainen ihana suklaakahvila. Syötiin minun suosikkiherkku siellä eli belgialainen vohveli (sellainen paksu ja rapea vohveli) ja sen kanssa sulatettua suklaata, jäätelöä, mansikoita ja banaania. NAAAAM!!! Minä kylläkin taisin olla ainoa joka ei saanut syötyä kaikkea.. mitäh??? No, olin vieläkin sen verran kipeä että ei vain oikein maistunut.
When my mom visited us last October, I finally managed to take her to Max Brenner's, which is a fabulous chocolate cafe chain. We ate my favourite treat, which is Belgian waffle with melted chocolate (drool... want some now!), ice cream, strawberries and banana. YUUUUUUUUUM!!! I think I was the only one of us who didn't finish it though.. what??? Well, I was still pretty ill then.

Printtasin nämä kuvat jo kauan sitten mutta en vain meinannut löytää sopivia papereita. Sitten muistin tämän MME Lost and found sarjan ja tiesin että se olisi täydellinen, mutta en vain saanut aikaiseksi käydä sitä ostamassa. Olin sitten aivan innoissani kun näin että näitä papereita tulee tämän kuun scrap-room pakissa. Jeee!!! Tässä tämän kuun pakit. Mistä tykkäät eniten?
I printed these photos ages ago, but really struggled with finding suitable photos. Then I remembered this MME Lost and found range and knew it would be perfect. I just never got round to buying it. I was so excited when I saw that there would be some of it in this month's scrap-room kit. YAAAAAY! Here are this month's kits. Which one do you like best?

Leiskasta tuli tosi yksinkertainen. Neljä neliökuvaa yhdessä on minusta tosi kiva leiskassa! Aakkoset leikkasin Cuttlebugilla (hyvänen aika että sen päällä oli paljon pölyä.. en ollutkaan käyttänyt sitä varmaan pariin vuoteen) ja lisäsin muutaman iiiihanan kullanvärisen Hambly siirtokuvan. Vau, ne tarttui miljoona kertaa paremmin entä ne vanhat Hambly siirtokuva! Mahtavaa! Ne ei vaan näy oikein hyvin tuossa kuvassa joten tässä on vähän eri kulmasta otettu kuva:
My layout ended up being very simple. I love four square photos together in a layout! I cut the alphabets with Cuttlebug (oh my, the amount of dust that had gathered on top of it.. I think I hadn't used it for two years or so) and added a couple of gorgeous golden Hambly rub ons. Wow, these new rub ons are sooo much better than the old ones. These stuck to paper so well. Fantastic! It is difficult to see the rub ons well in the first photo, so here is another one from a different angle:

8 comments:

 1. Tosi kaunis asettelu, pitänee skräpistää :) Paperit kyllä sopii niin hienosti näihin kuviin, kannatti odottaa ;)

  Ja mitä herkkuja, noi mansikatki näyttää niiiiin hyville :)

  ReplyDelete
 2. hyvännäköistä on: herkut ja sivu!

  ReplyDelete
 3. Herkullisia herkkua, nam. Jäätelöstä tulee niin kesä mieleen, oih ja sitten katsoo ulos... Mutta aurinko paistaa kuitenkin :D Tosi hauskat kuvat tuossa alhaalla. Sun tyyli on niin mukavan rento, mutta tyylikäs :)
  Kiitos muuten vinkistä, voipi olla että teen juuri niin :)

  ReplyDelete
 4. So lovely! Now I want some of that ice cream and waffles!! LOL! I am so happy to have you for a friend so I can see your beautiful creations and take ideas from them:-)

  ReplyDelete
 5. nami, mikä leiska! ja hyväskäiset! nyt maistuis tollanen satsi! ;)
  ja tosi vaikea valita noista pakeista. mut jos olis ihan pakko, niin ehkä toi oikea yläkulma, koska nyt on väri-kausi.

  ReplyDelete
 6. Voi mitä herkkuja, ja ihanan iloinen sivu! Kiala sanoi hienosti sun tyylistä: rento mutta tyylikäs - juuri niin kuin tämäkin sivu :) Pakeista vasen ylänurkka on eniten mun mileen - on jotenkin sellainen kukka- ja perhoskausi nyt meneillään.

  ReplyDelete
 7. Ihanan iloinen ja herkullinen sivu! Nuo siirtokuvat näyttää ihan huippukivoille tuossa!

  ReplyDelete
 8. Ihana leiska (sun tyyli on erittäin inspiroiva) ja nuo herkut maistuis kyllä mullekkin :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.