Sunday, 20 February 2011

~LO: Me and the city~

huokaus. huokaus. Tämän leiskan tekeminen alkoi niin lupaavasti kun löytyi sopivat paperit heti . Sain paperit paikoilleen ja pari pöydältä löytynyttä perhostakin. Sitten laitoin otsikon johon olin aika tyytyväinen. Mutta tarinointi. huokaus. Tuntuu että se pilasi koko leiskan. Olisi ehkä pitänyt etsiä joku hyvä tarinointikortti minkä olisin liimannut siihen päälle, mutta en jaksanut alkaa kaivelemaan sellaista. Käytin tällä kertaa syyskuun scrap-roomin Sassafras Lass pakkia. Aakkoset on Basic Greytä ja perhoset Jenni Bowlinia.
Inspiraationa käytin Pagemappia syyskuulta 2008:
sigh. sigh. I got to a such a good start with this layout as I found the right papers immediately. I got them into right places and added a couple of butterflies that I found floating on the desk. Then I added the title.. all good. But the journaling. sigh. I feel like I ruined the whole layout with it. I think I should have found a nice journaling card to glue on top of it, but nah, too lazy for that :). I used one of the september scrap-room kits.. with Sassafras Lass indie girl. Alphabets are by Basic Grey and butterflies by Jenni Bowlin.
I used this Pagemaps sketch from september 2008 as my inspiration:

Rullaahan sivua alaspäin ja vilkaise kamalaa otusta edellisessä postauksessa.. iiik!
Scroll down a bit and have a look at the awful creature in my previous post.. eeek!

9 comments:

 1. vemusta tää leiska on aivan ihana! tykkään kun kaikki on vähän vinksallaan ja värit on aivan ihanaiset.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana leiska. Niin ihanat värit. Tykkään tosi paljon! -Paula-

  ReplyDelete
 3. Ihanasti yhdistelty paperit, tämä on tosi kaunis. Journalingin sijoittelussa on sama idea kuin Veeruliirulla usein eli ei aina tarvitse journalinglappua. Ja on ne Hongkongin kaupat aina auki, eivät mene koskaan kiinni :D

  ReplyDelete
 4. Tosi ihana sivu. Hannakin kävi katsomassa ja totesi, että "on kyllä kiva askartelu". :) Minusta tuo teksti sopii hyvin tuonne sekaan.

  ReplyDelete
 5. Darling page, Laura! Love that striped background and the cute butterflies!

  Hope you're doing well!

  Big hugs....

  ReplyDelete
 6. i like. tekstikin on just kiva.

  mutta tiedätkös, onnistuin itse tekemään sellaisen sivun, joka minun tekisi mieli repiä.. ja tulit niin heti mieleen, kun minähän vasta hämmästelin sellaisen fiiliksen mahdollisuutta! mutta ethän kuitenkaan tätä sivua revi, se on niin hieno!

  ReplyDelete
 7. Ihanat sävyt ja huippu kuva :)

  ReplyDelete
 8. Tää on ihana! Tykkään papereista ja värimaailmasta hurjasti. Minullakin on usein sellainen tunne, että tarinointi pilaa koko sivun, mutta tässähän tarinointi sulautuu sivuun varsin hienosti.

  ReplyDelete
 9. Wonderful! Pretty and really nice to look at! (So's the layout ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.