Wednesday, 16 March 2011

~LO: It's Elvis!~

Huokaus. Tuliko tästäkin leiskasta vähän kummallinen? No, ainakin siinä on Elvis... :). Ajattelin käyttää pois loputkin tuosta Pink Paislee pakista, ja eikö tällaiset hautuumaakuvat ole just sopivia tällaisiin vintage papereihin? Käytiin Paulin kanssa sunnuntaina Melbourne isoimmalla hautuumaalla... hui, olipas siellä PALJON hautoja! iiik! Me ajeltiin siellä autolla ja vähän hirvitti kun ne haudat oli niin siinä tien vieressä. kääk. Me mentiin sinne varta vasten etsimään kuvassa näkyvää muistomerkkiä. Olin ihan ihmeissäni kun sain selville että Melbournen hautuumaalla on Elviksen muistomerkki! Se on laitettu sinne muutama kuukausi Elviksen kuoleman jälkeen. Se oli vielä aika isokin!!! Pitää joskus palata sinne katselemaan hautoja ja ehkä napsia vähän kuviakin.. vaikka minua pelottaa ne kaikki italialaiset haudat kun niissä on aina sen ihmisen valokuva joka siihen on haudattu. iiiik!
Sigh. Is this layout a bit strange? Oh well, at least it has Elvis... :). I thought I would use away the rest of the Pink Paislee kit and well, aren't cemetery photos just perfect for these vintage papers? LOL.  Last Sunday Paul and I went to the Melbourne General Cemetery which is the biggest one here... wow, gosh, there are so many graves!! eeeek!!! We drove around in our car.. it felt so weird, especially as the graves are soooooooo close to the road.    We went there to try to find this Elvis' memorial! I thought it was so strange that there is one! Apparently it was put there a couple of months after he died. It is actually pretty big! I think we will go back there one day to have a look at the graves and maybe take some photos.. even though I am scared of the italian graves as they always have a photo of the person buried there. eeek!
14 comments:

 1. Minusta on ihan kuljeskella vierailla hautausmailla! Aina Euroopassa matkaillessa käydään väijymässä hautausmaat. Ne on niin erilaisia, kuin täällä kotona. Viime kesänä ihailtiin Wienin mahtavia säveltäjähauotja! Aivan mielettömiä teoksia ne haudat!

  ReplyDelete
 2. Täällä on se mielenkiintoinen juttu hautuumailla että kun täällä on ihmisiä niin joka puolelta maailmaa.. niin hautakiviäkin on sitten vaikka minkälaisia! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana leiska, tykkään ihan tosi paljon! Paperit on kauniit ja erityisesti ihastuin noihin tarrakirjaimiin. Hautausmaat on jänniä paikkoja, jotenkin rauhoittavia ja pelottavia yhtäaikaa :)

  ReplyDelete
 4. Hyvin sopii kaikki yhteen ja lopputulos on tosi hieno.
  Mä olin aikoinaan ihan kauhuissani, kun siippa ajeli Helsingin yhdelle hautausmaalle - päähän ei kertakaikkiaan meinannut mahtua, että hautausmaalla saa ajaa autolla.

  ReplyDelete
 5. Siis mitä. Meneekö siellä hautausmaan läpi oikein valtatie?

  Leiska on hieno; jotenkin vaaleanpunainen väri ja synkkä aihe sopivat hassulla tavalla yhteen. :-) Tiedätkö tuon muistomerkin taustoista mitään? Siis kuka sen on mahtanut pystyttää jne. Onko se ihan virallisen tahon pystyttämä vai ovatko jotkut Elvis-fanit päräyttäneet muistomerkin sinne joskus yön pimeydessä...? (Varmaan taas hyvin tyhmä kysymys, mutta menköön nyt. :-D)

  Jos kuolleiden ihmisten valokuvat kammottaa, niin en suosittele Intiaan tulemista. Täällä nimittäin kuollut ihminen kannetaan hautajaisiin kantajien päiden päällä sellaisella lavetilla. Vaikka lavetti on osittain peitetty kukkasin, kuolleen ihmisen naama on ihan näkyvissä ja kaiken kansan katseltavissa. Olen nähnyt pari kertaa näitä saattueita, ja minusta ne ovat tosi karmivia!

  ReplyDelete
 6. Voi Hippu! hihii! :) Juu, en taida muuttaa Intiaan ihan vauhdilla.. huiiiiih! :) Minusta tosiaan jo ne valokuvat hautakivissä on tosi karmaisevia. huiiiih!

  Se hautuumaa on iso ja siellä on teitä. Aika kapeita ne tiet on kuitenkin joten saa varoa. Meitä kyllä hirvitti että saako siellä ihan oikeasti ajaa, mutta onneksi siellä näkyi pari muutakin autoa.. käääk! Ja hautuumaan nettisivuilla sanottiin että hautuumaan teillä on samat lait kuin muillakin teillä. Me kyllä koko ajan odotettiin että joku tulee sanomaan että äkkiä täältä pois sen auton kanssa. huh huh!

  Juu, paikallinen Elvis Presley Fan Club oli kuulemma maksanut aika paljon tuosta muistomerkistä. Se oli laitettu sinne muutama kuukausi Elviksen kuoleman jälkeen. Nauratti kyllä kun se nimikin oli kirjoitettu väärin... tai sitten minä kirjoittaisin sen väärin... ken tietää :). Muistomerkillä on kuulemma aina kukkia ja oli siinä muutama pikku koristekin.. joku pehmosydän ja muuta rojua.

  ReplyDelete
 7. IHANA!!
  Mä olen tässä miettinyt, miten nuo samaiset paperit käyttäysin… Tässä oli ihana idea sulla!

  ReplyDelete
 8. Ehdottomasti sopii just nää vintage ja ruusupaperit hra Elvikselle! Mä tykkään lopputuloksesta ja väristä oikein paljon.

  Siis siellä mahtui IHAN oikeesti ajamaan autolla! On kyllä iiiiiiiiiiso hautausmaa!

  ReplyDelete
 9. paperit sopii oikein kivasti ja muutenkin leiska on minusta vallan ihana! hautausmaatkin on kiinnostavia paikkoja, mutta mekin ihmettelimme italiassa niitä valokuvia..

  ReplyDelete
 10. No ehkä siitä tuli vähän kummallinen ;) Mutta hyvällä tavalla! (Ja mitä muuta voi odottaa, jos aiheena on Elviksen muistomerkki melbournelaisella hautuumaalla... :D

  Pikainen googlaus muuten osoitti, että Aaron on tunnetumpi kirjoitusmuoto, mutta myös versiota Aron käytetään - niiden virallisuutta en ruvennut tarkistelemaan :)

  ReplyDelete
 11. Erilainen lopputulos ku sulta yleensä, muttei pössöömpi!

  ReplyDelete
 12. Kiva nähdä taas kuvia sieltä teiltä päin :) Aika jännä muistomerkki. Sivusta tykkään kovasti!

  ReplyDelete
 13. Aika jännä kortti.Tuo hieman makaaberi hautausmaakuva tekee siitä paljon mielenkiintoisemman.Hautausmaat voivat olla mielenkiintoisia;viimeksi Espanjassa eksän kanssa tuli vierailtua muutamalla sellaisella ja ne olivat kauniita ja surullisia samanaikaisesti.Meksikon tapa viettää dia de la muertosia eli kuolleiden päivää on myös kiehtovaa:omaisethan menevät silloin rakkaitensa haudoille ja tuovat ruokaa ja juomaa mukanaan,ja viettävät päivää edesmenneiden rakkaidensa kanssa.

  ReplyDelete
 14. Tosi ihana leiska ja tekee kyllä hyvin kunniaa muistomerkille ja Elvikselle! <3

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.