Saturday, 26 March 2011

~LO: lemon tart at Brunetti's~

Oih, eipä ole huvittanut ollenkaan skräpätä! En tiedä mikä lie on vikana, mutta ei vaan ole oikein innostanut. Ehkä on harmittanut kun en ole ollut oikein tyytyväinen leiskoihin.. hmm... No, eilen Skypetreffeillä sain tämän leiskan valmiiksi!!! jee!!! Kiitos Ninarsku! Ja jopa tykkäänkin tästä! Jee!!!
Sigh. Just haven't felt like scrapping! I don't know what my problem is.. just haven't felt like it. Maybe it has sucked that I haven't been happy with my layouts.. hmm.. Oh well, yesterday I had another wonderful skype date and managed to actually scrap a little! Yay!!! Thank you Ninarsku! I even like this one! Yippee!

Maaliskuun scrap-room pakit on kyllä ihania ja on haluttanut leikkiä niillä, mutta kun ei skräppäys innosta niin eihän siitä mitään tule. No, tähän leiskaan kuitenkin valitsin yhden uusista pakeista. Tässä oli Echo Parkia:
The March scraproom kits were just gorgeous and I have really wanted to play with them, but when you don't feel like scrapping, what can you do. Well, I did pick one of the new kits for this layout. This had some pretty Echo Park:
Vähän kyllä epäilytti kun oli niin vintagea taas, mutta värit on kivat ja ihana kun tuli tuo iso tarra-arkkikin mukana. jee!!!! :)
I did worry about it being so vintage, but the colours are quite pretty and I love it that the big sticker sheet came with the kit. Woohoo! :)

9 comments:

 1. Beautiful page, Laura! And that dessert looks yummy...minus the lemon...not really a lemon dessert kind of girl. I do like every other flavor under the sun though! ;-)

  ReplyDelete
 2. Ahaa, se ruusu oli tarra! En jostsin syystä tajunnut sitä... :) nuo leimailut on ihanat tässä, osaisinpa minäkin käyttää leimoja leiskoissa! Kiitos vaan itsellesi seurasta, meni taas aika kuin siivillä!

  ReplyDelete
 3. Tykkään kovasti. Raikkaat värit. Pirkko

  ReplyDelete
 4. Mmmm, näyttää aika herkulliselta tuo leivos! Ja kaunis sivu, tässä on sellaista kivaa "vanhan ajan keittiöfiilistä" :)

  ReplyDelete
 5. Upea! Ruutupaprusta tulee tosiaan mieleen ihana vanhanaikainen koti/keittiötunnelma. Tuo otsikko ruusun kera on ihanannäköinen, mun suosikkikohta sivussa valokuvan lisäksi!

  ReplyDelete
 6. Kiitos sekä kehuista että vierailusta blogissani :)

  ReplyDelete
 7. kaunista! leimailut sopii hienosti ja otsikko ruusun kera on upea :)

  ReplyDelete
 8. Uii, For the Record -sarjaa :) Ihanainen sivu! Myöhästyneet synttärionnittelut :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.