Saturday, 12 March 2011

~LO: lunch stalker~

Oiiiih!!! iiiik!!! Olipa tosi ihana lauantaiaamu! Heräsin siinä kuuden jälkeen ja nousin ylös. Laitoin tietsikan päälle. Eiköhän sieltä Ninarsku soittele skypellä.. hihii!!! Pääsin heti aamusta skräppäämään.. ja enkä ainoastaan ninarskun kanssa vaan myös elinarskun kanssa samaan aikaan!!! jeee!!! Oli kyllä kivaa! Minä sain jopa leiskankin tehtyä siinä samalla. Päätin käyttää samaa Pagemaps luonnosta mitä ninarskukin oli käyttämässä eli siis tätä:
Eeeeeeeek!!! What a wonderful Saturday morning! I woke up just after 6am and got up. Switched on the computer. My friend Nina from Finland immediately called me on Skype.. grin!!! So, I got to scrap immediately.. and not just with her but also with another lovely girl, Elina! yaaaaaaaay! Woohoo!!! It was so fun! I even managed to get a layout ready while we talked. I decided to use the same pagemaps sketch which Nina was using, ie. this one:
Pakkina oli vieläkin se hemmetin Echo Parkin Little boy. Eihän sitä saa loppumaan millään!!! Nyt olen tehnyt sillä jo kaksi letter leiskaa, yhden 12x12 tuplan ja tämän 12x12 leiskan. huuiiii!!! Melko riittoisa pakki. hih! Vielä olisi paperia riittävästi pariin korttiin tai yhteen leiskaan... huokaus...
I am still trying to kill that Echo Park 'Little boy'-kit!!! eeeek! I have already made two letter size layouts, one 12x12 double and this single 12x12 layout.. eeeeeeeeek! I still have enough for a couple of cards of maybe another layout.. sigh.. :)

14 comments:

 1. Mainiota! Tämä on loistava! Mäkin tahdon skypettää, jos tuolla tavoin saa aikaiseksi näin ihania leiskoja!
  Mun pakit on jäähyllä ajanpuutteen takia, mutta on ihana käydä täällä sun blokissa katsomassa, mitä ihanaa niistä voisikaan saada aikaiseksi :)

  ReplyDelete
 2. Yksinkertaisen tyylikäs! Tosi toimiva kokonaisuus.

  ReplyDelete
 3. tästä tuli ihan mahtava! harmitti kun en nähny sen tekemistä. mutta palautetta on laitettu toiseenkin kertaan skypelle. :D
  noi koristukset on tosi kivat ja puolikkaat liput oli kyllä hyvä idea!
  toivottavasti päästään taas pian skräppään yhdessä!

  ReplyDelete
 4. Noi puolikkaat pääsyliput on ihanat. Ja sokeri tietty kans.

  Mä en ymmärrä miten oot saanut noin paljon tehtyä yhdellä pakilla! Mutta tsemppaan sua nitistämään sen lopullisesti!

  ReplyDelete
 5. Ihana leiska! Mua nauratti tuo otsikko :D tätä asettelua vois kokeilla itekin.

  ReplyDelete
 6. Hauska seurata teidän skypeskräppäystä! Ihana leiska. Varsinainen stalker :)

  ReplyDelete
 7. Tooooosi ihana! Niin nätti!

  ReplyDelete
 8. Päätinkin tulla heti vastavierailulle =) Tykkään tästä leiskasta hurjasti, kun se on niin ihanan värikäs mutta silti selkeä =) Ja noi koristelut on ihan mahtavia :)

  ReplyDelete
 9. Minusta toi kuva on ihan huippu. Herkullinen sivu, varustettuna söpöllä vaanijalla;) Hauska, kun olette vielä käyttäneet ninarskun kanssa samaa luonnosta!

  ReplyDelete
 10. I´m very amused about your cat! :)

  LG,

  Tanja

  ReplyDelete
 11. Teillä on kyllä ehkä maailman ihanin kissa <3 Sivu on ihana! Niin iloisen värinen ja tyylikäs!

  ReplyDelete
 12. Love your scrap and love the sketch! :D

  ReplyDelete
 13. Aivan ihana blogi! Kun luin pelkän kuvauksen, ajattelin, että musta tulee lukija, riippumatta siitä mitä blogi käsittelee! Olen ihan äärettömän kiinnostunut Australiasta ja skräppäyksestä, ja millainen onkaan blogi, jonka avaan "pahaa aavistamatta"? Täydellinen valioyksilö! :) Ihanaa, että jaksat pitää blogia :) Liityn hetimiten lukijaksi :) Jos haluat käydä tutustumassa minun blogiini, niin osoite on http://teippirulla.blogspot.com/ <- pääsee toki tuon nimimerkkinikin kautta :)

  ReplyDelete
 14. Love your way to scrap. This LO is awesome!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.