Friday, 11 March 2011

~LO: Oh yum!~

Oho! Lauralla käytössä vintage tyylisiä papereita??? No, ei kyllä uskoisi. hih! Mutta näin sain sitten otettua käyttöön sen viimeisen helmikuun scrap-room pakin eli tämän:
OMG! Laura using vintage style papers??? I never would have thought that. LOL. But now I have used some of the fourth and last of the scrap-room February kits, ie. this one:
Siinä oli Pink Paisleen ihanaa Sweetness sarjaa! Tosi suloisia papereita minun mielestä! Papereiden ja kraft kartonkien lisäksi pakissa oli tuollainen canvas tarrareunus, ihana Jenni Bowlin perhonen ja vielä yksi sweetness koristenappi. Minun napissa oli kukka ja käytinkin sen tuohon leiskaan.. samoin kuin tuon tarrareunusjutunkin :).
It had the beautiful Pink Paislee Sweetness range! I think these papers are beautiful! In addition to the papers and the kraft cardstock, there was a canvas sticker boarder, beautiful Jenni Bowlin butterfly and a sweetness badge. My badge had a flower on it and I actually used it on my layout, just like the canvas border :).

Tein tuon leiskan tämän kuukauden luonnoshaasteeseen scraproomin blogissa. Ensin ajattelin että en kait minä saa tehtyä tuosta leiskaa kun ei se ole ollenkaan minun tyylinen... mutta jotenkin tuo pakki sitten inspiroi kivasti ja vielä löytyi hyvät uudet kuvatkin, niin leiska valmistui aika nopeasti! Ihana auringonpaiste ulkona kyllä auttoi myös.. täällä kun on ollut niin mielettömän harmaata koko viikon.
I made this layout for this month's sketch challenge in the scraproom blog.  First I thought that I won't do it as the sketch so didn't look like my style.. but then I did find some inspiration in the kit and I also found some nice new photos, so it was really nice to make this layout! I think that the sunshine outside helped as well. It has been so terribly grey here all week.

Nuo leiskan kuvat otettiin viime viikonloppuna kun me käytiin päiväreissulla Daylesfordissa. Siitä vielä vähän eteenpäin on paikka nimeltä Mount Franklin ja siellä on sellainen pieni suklaatehdas. Siellähän oli ihan pakko käydä. naaaam! Eiköhän siitä tule vielä pari leiskaa lisää.. no, ainakin yksi! hih! :) Tuo suklaa oli ihan järjettömän hyvää!
Photos in my layout were taken last weekend as made a bit of a day trip to Daylesford. A bit further from there is a placed called Mount Franklin and there is a looovely little chocolate mill. We just had to go visit it! Yuuuuuuuum! I will probably make another layout or two of that place. Ah, that chocolate was soooooooooo good!

9 comments:

 1. Olipas yllättävän näköinen sivu vastassa kun saavuin blogiisi :) Sivu on kaunis, värit ja asettelu ihanat, mutta tosi erilainen kuin sun sivut yleensä. (Oi ja tuo suklaatehdas kuulostaa herkulliselta... pääsisinpä joskus!)

  ReplyDelete
 2. Erilaista mutta ihanaa Lauraa! :) Tosi herkku sivu kaikin puolin!

  ReplyDelete
 3. Ihana sivu kaikin puolin ja hyvä kuva sinusta. Sievältä näyttää tuo raitapusero.Pirkko

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunis leiska! Sä kyllä saat nättiä jälkeä aikaan vaikka minkälaisilla papereilla :)

  ReplyDelete
 5. Mäkin olen ihastellut tuollaisia papereita mutta mitään ei oo ainakaan vielä irronnut;)
  Onneksi meilläkin on täälläpäin aivan mahtavan ihana Kultasuklaa,
  muuten kärvistelisin täällä kateudesta...arrakkitryffelit,nam!
  Sivu on kaunis:)

  ReplyDelete
 6. Oumaigaaaaad mitä herkkuja!!! Aivan ihana sivu, ihanan vintage mutta kuitenkin kivan värikäs sellainen!

  ReplyDelete
 7. hihii! kivaa päivää, jään odottaan sun leiskaa! mä meen nyt nukkuun. :)

  ReplyDelete
 8. Minustakin tämä on ihanan erilainen Laura!! Kutkuttavan haastavaa välillä kokeilla jotakin itselle vierasta, eikö? Itsellä tosin vieläkin nousee hiki otsalle kun muistelen ensimmäistä vintage-leiskaani ;)

  ReplyDelete
 9. Hey Laura, just caught up on your blog. How good is the Chocolate Mill?? I did a post on it a while back (http://fabulousfoodandalittlefrolicking.blogspot.com/2011/01/volcanic-picnic.html).
  I hope you have a fabulous time in beautiful Vanuatu!
  Georgia :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.