Friday, 4 March 2011

~LOx2: Cloudy day / Run for the kids~

Kaksi leiskaa tällä kertaa! Helmikuun pakit on olleet minulle tosi vaikeita jostakin syystä.. no, toki siihen vaikuttaa myös ahdistus ja nämä kamalan harmaat päivätkin. Mutta päätin sitten valita yhden niistä helmikuun pakeista ja yrittää käyttää se ihan kokonaan! Valitsin tämän pakin jossa oli Echo Parkin Little Boy-sarjaa:
Two layouts this time! February scrap-room kits were so difficult for me this time.. well, I am sure that anxiety and these awfully grey days made it worse. So, I decided to just pick one of the kits and try and use every piece of it! I picked this kit with Echo Park 'Little Boy'-range:
Oih, vaikea, vaikea, vaikea! Tuntui että eihän tästä saa millään leiskaa. No, se ensimmäinen tästä pakista tekemäni leiska oli se sadepäiväleiska minkä laitoin blogiin pari päivää sitten.
Ah, difficult, difficult, difficult! I didn't know how I was going to turn these into layouts. Well, the first layout was that rainy day one which I posted here a couple of days ago.
Tässä sitten seuraava... eli 12x12 tupla! iiiiiiiiiiiiiiiik!!! Printtasin nämä kuvat jo monta viikkoa sitten mutta kun tuplaleiskat on niin vaikeita, en saanut aloitettua leiskan tekoa. Nyt sitten päätin että se on tehtävä että saa nuo kuvat pois pöydältä. Ahdisti ihan kamalasti.. siis ihan KAMALASTI! Piti jatkuvasti pitää taukoja.. pelata peliä tai syödä jotakin tms. Mutta tänä aamuna sain sen valmiiksi! Jee!!!  Tällainen siitä tuli:
Here is the second one... 12x12 double! eeeeek!!! I printed these photos several weeks ago but because double layouts are so difficult for me, I just couldn't get started. Now I decided to just get into it and get it done, so that the photos won't be here on the desk all the time. I was sooo anxious.. TERRIBLY anxious! I had to take a lot of breaks (eat or watch tv or play a game). But I did manage to finish it this morning! Yay! Here it is:
Käytin tähän Pagemaps luonnosta heinäkuulta 2010:
I used a Pagemap from July 2010:
Leiskan kuvat on vuodelta 2007. Innostuin silloin osallistumaan 'Run for the kids'-tapahtumaan mikä pidetään täällä joka vuosi. Päätapahtuma on n.15km juoksu, mutta onneksi siinä oli myös 3,4km kävely/hölkkä, minkä minä tein. Ihan kiva muisto!!! Olisi tosi kiva tehdä tuo uudelleen joskus. 
The photos in this layout are from 2007. I took part in the Run for the kids-event which is held here every yeat. The main event is about 15km run, but there was also that 3,4km walk, which is what I did. Nice memory to have!!! I would love to do it again someday.

Nuo mustat juoksijahahmot löytyi googlettamalla kun yritin etsiä jonkinlaista juoksuaiheista clip artia. Printtasin ne valokuvapaperille ja leikkasin. Minun pakin mukana tullut nauha oli erilainen entä tuossa pakkikuvassa.. mutta olin tosi ylpeä itsestäni kun sain sitäkin laitettua tähän leiskaan! Jee!!! Minä kun en kovin usein käytä nauhojakaan leiskoissa. Ainiin, tuossa oikeanpuoleisella sivulla on valokuvien takana tasku, jonne laitoin vihkosen tuosta tapahtumasta :).
The black silhouette runners I found while googling for some clip art. I printed them on photo paper and cut out. Oh yes, the ribbon in my kit was different from the one in the picture.. I was very proud of myself for using some of it in the layout! Yay! I certainly don't use ribbons in layouts very often. On the right page, I made a pocket behind the photos so that I was able to put there the leaflet about the event :).
---------------
Tässä sitten kolmas tämän pakin leiska, vaikka eipä tässä itse pakista loppujen lopuksi ole muuta kuin tuo vihreä kuviopaperi :). hih! Tästä leiskasta en erityisemmin tykkää.. Harmittaa ihan älyttömästi kun vasta nyt jälkeenpäin huomasin että tämä olisi ollut paljon sievempi jos olisin käyttänyt pohjana kraft kartonkia! No, ei se mitään! :)
Here is the third layout with this kit, even though only the patterned paper is from the actual kit :). I don't really like this one so much. I sooooooooooo wish I had used kraft cs underneath instead of the white. Would have looked a lot prettier! Oh well...
Mitähän sitä seuraavaksi keksisi kun papereita on vieläkin aika paljon jäljellä.. huuiiiih!
I wonder what to do next.. I still have lots of paper left. eeeeeek!

11 comments:

 1. Miten niin et tykkää?? Toihan on aivan mahtava ! Ja molemmat on tosi upeita hyvantuulen-leiskoja!!!

  ReplyDelete
 2. Ihania!!! <3

  Noi juoksuleiskan kuvat on niin kivat, ja kuvatekstit niin hauskat. tykkään myös kovasti noista siluettijuoksijoista.

  Pilvileiskan keveys on melkein käsikosketeltavaa. upeutta. Mä kyllä uskon, että se on kivempi näin kuin kraftitaustalla. :)

  ReplyDelete
 3. Ei uskois, että on ahdistanu kovasti, lopputulokset on niin komeen näkööset!!

  Alimmassa on ihan mahtavat kuvat ja muutenkin raikas. Mutta tupla on ihan magee!!!! Mä niin <3

  ReplyDelete
 4. Voi että miten ihania! Ajattelin ihan samaa kuin Marika tuossa ylempänä, että ei kyllä mitenkään uskoisi, että sinua on ahdistanut, kun nämä ovat niin hienoja ja hyväntuulisia. :-)

  ReplyDelete
 5. raikasta ja iloista tunnelmaa olet saanut molempiin leiskoihin aikaiseksi ahdistuksesta huolimatta! ihania ovat, siluetit on mageet ja pilvileiska on ihan huippu :)

  ReplyDelete
 6. Isot isot kiitokset niin kertakaikkisen ihanista kommenteista. Hitsi että niistä tuli kiva olo!!! Ahdisti tosiaan hirmuisen paljon varsinkin tuota tuplaleiskaa tehdessä. Tuntui että se ei valmistu koskaan! iiik!

  ReplyDelete
 7. Siis Laura, nää on mahtavia!! Kuten Ninnikin sanoi, tykkään myös kovasti tuosta tublaleiskan siluetista, ihana keksintö.

  Ja tuo pilvileiska on mainio! Ihanan keveä, siitä tulee hyvälle mielelle ja odottaa kummasti, että se käsä tulisi pian :)

  Ja aivan mahtavia leiskoja olet tästä pakista saanut aikaiseksi. Tässä itse olen yrittänyt samoista papeista ideoida ja on ihanaa nähdä mitä sinä olet saanut niistä aikaan!

  ReplyDelete
 8. Mä tykkään hirmuisesti tuosta tuplaleiskasta - mä en osaa käyttää vinoruutuisia papereita ollenkaan, mutta sulta se käy! Ninarsku kiteyttin ajatukseni pilvileiskasta. Sen vois myös skräpistää kortin ideaksi.

  ReplyDelete
 9. yhdyn minäkin ninarskun kommentteihin. tykkään kovasti molemmista leiskoista!!!

  ReplyDelete
 10. Molemmat leiskat on ihan huippuja! Tykkään kovasti niiden raikkaudesta ja juoksuleiskassa on upea aihe.

  ReplyDelete
 11. Ihanat!!! Noi juoksukuvat on niin pirteitä ja tuo pilivisivu on tosi suloinen ja kepeä. Mäkin kyllä sanoisin, että tykkään enemmän tällä valkoisella taustalla kuin kraftilla :)

  Ihana että olet taas päässyt skräppäämisen makuun. Toivottavasti se jatkuu ja pääset nauttimaan niiden tekemisestä, eikä kovasti enaa ahdistaisi :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.