Tuesday, 29 March 2011

~That day again... I'm 25 for another year~

 Oih, taas se päivä.. jolloin ikään pitää lisätä taas yksi lisää.. huokaus.. ei kyllä enää huvittaisi ollenkaan, kun se luku ei vastaa ollenkaan sisäistä ikää. Ajattelin että se sisäinen ikä voisi olla vaikka 10, virallinen ikä 25 ja unohdetaan kokonaan se oikea.
sigh. That day again.. I need to add one to my age.. sigh.. I so don't want to do that as that number so does not match my inner age. I reckon it is probably so that my inner age is 10, official age could be 25 and the we'll just forget about the real age.

Paulin vanhemmat kävivät kyläilemässä eilen ja toivat mukanaan kakun. Minä tykkään tuosta kakusta.. naaaam!!! Se on sellainen halpa sponge kakku Woolworthsiltä (olisko se sitten paikallinen k-kauppa) ja siinä välissä on kermavaahtoa ja hilloa. iiiiihanaa! Tuo kuorrutekin on aina niin namia. Tässä kakussa ei ole mitään mistä en tykkäisi, paitsi kalorit. oih. Onneksi kaikki söi viipaleen ja Pauli sitten reippaana söi loput kakusta ettei minun tarvinnut syödä kaikkia. No, eipä minun olisi muutenkaan tarvinnut, mutta kun en halunnut enkä olisi voinut sanoa ei kuitenkaan. Täällä on muuten lähes aina synttärikakkuna jonkinlainen suklaakakku. höh! Minulle ei oikein maistu ne suklaakakut ollenkaan... Paulin vanhemmat toivat aina aluksi just sen suklaakakun ennenkuin uskalsin sitten vihdoinkin sanoa että tämä vaniljainen olisi se minulle mieluisampi. Nyt saan sitten aina tämän ja Pauli saa suklaakakun. Nam! Nam! Nam!
Paul's parents stopped by last night and brought a cake. I loooooooove that cake.. YUUUUM!!! It is my favourite here actually. It is cheap sponge cake from Woolworths.. filled with whipped cream and jam. Loooovely! And I love that frosting! There is nothing I don't like on this cake... other than calories.. It is super yummy! Fortunately everyone had a slice and Paul polished off what was left. Very nice of him as I wouldn't have been able to say no to some more cake.  By the way, here it seems to be a tradition to have a chocolate cake as birthday cake. How strange! I am not really into chocolate cakes at all... In the first few birthdays here, Paul's parents always brought a chocolate cake for me. Then I finally dared to say that I prefer the vanilla one instead and now they always bring this instead. Yippee! Yum, yum, yum!

Ja näin kauniita kukkiakin sain! ihania! Kiva kun on talossa kukkia taas vaihteeksi. Viime perjantaina oli muuten sellainen päivä että minä ja ukkeli ollaan oltu yhdessä 12 vuotta! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Miten ihmeessä siitä voi olla jo niin pitkä aika. En millään meinannut uskoa. Pauli toi minulle aivan ihania ruusuja. Ne tuoksui niin ihanalle:
And they also brought these pretty flowers! Lovely! i love having flowers in the house for a change. Oh yes, last Friday was a bit of a special day, too... Paul and I have been together for 12 years! eeeeeeeeeeeek!!!! How can it be that long already.. I can't believe it! Anyway, Paul gave these roses to me. They smell so good: 

 P.S: Unohdin sanoa että minua aina naurattaa että tuo tuollainen haarukka-lusikka jutska on englanniksi nimeltään spork (siis, sanoista spoon ja fork)

15 comments:

 1. Jättimäisen paljon onnea sekä synttärin että vuosipäivän johdosta! Lämmin rutistus myöskin! <3 Ihania kukkia ja ihanan kakun olet saanut. Pistelisin heti poskeeni (kakun siis, en kukkia, hih).

  Mulla oli muuten just kanssa synttärit (viime perjantaina), joten ehkä selvisi vastaus siihen, miksi meillä kulkee nämä ajatukset välillä samoja latuja. :-) Ja mullakaan oikea ikä ei vastaa yhtään sitä, minkä ikäiseksi itseni tunnen... kun kuvittelen olevani vieläkin joku tytönhupakko. :-)

  ReplyDelete
 2. Aaaaaaaaaaaaaah!!!!! noniin, eipä olekaan kyllä ihme sitten että ajatukset tosiaan kulkee samoja latuja.. kumpikin ollaan kummallisia oinaita! Hippuliini.. laitatko joskus minulle mailia.. jos minäkin saisin joskus sitten vaikka laitettua vähän mailia sinullekin: askartelu75@gmail.com
  Ja iiiiisot onnittelut sinullekin näin vähän myöhässä...

  ReplyDelete
 3. Hurjasti onnea 10-vuotiaalle!! ;) Ja onnea myös vuosipäivän johdosta!

  ReplyDelete
 4. Paljon onnea sinulle!! Ja mahtavaa päivää synttärisankarille!

  ReplyDelete
 5. Oikein paljon onnea Laura. Sanon aina, että ikä on vaan numero ja joillain se numero on vaan suurempi kuin toisilla ;)))

  ReplyDelete
 6. Hauskaa syntymäpäivää!

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Hyvää syntymäpäivää! Ja onnea vuosipäivän johdosta. Meillekin tuli yhteiseloa jo 9 vuotta! Alkaa tulla aika vanha olo, kun noita lukemia pyörittelee... Ihania kukkia olit kyllä saanut! :) -Seija-

  ReplyDelete
 9. Mä en viitti enää toista kertaa laulaa, joten tyydyn toivottamahan oikeen palijo onnea ja elämän makuisia päiviä!!!

  ReplyDelete
 10. IIIISOTISOT onnitukset Lauralle! Vanheneminen on pakollista mutta aikuistuminen ei! ;D

  ReplyDelete
 11. Onnittelut myös minulta! <3

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.