Thursday, 21 April 2011

~Happy Easter!~

Iloista pääsiäistä kaikille! Pauli on töissä koko viikonlopun joten jospa minä vaikka siivoilisin askarteluhuonetta... sitten ehkä alkaisi askartelukin sujumaan vähän paremmin! Meinaa niin jumittaa.. oih ja voih.
Happy Easter to everyone! Paul is going to be working all weekend, so maybe I will just try to clean my scraproom a bit more.. maybe it will get easier to scrap then, too. I am still struggling.. sigh.

Tällaisen pääsiäiskortin tekaisin viikonloppuna kevätcropin pääsiäishaasteeseen.. ja voitin jopa palkinnonkin sillä. Hihii! Tein kyllä toisenkin kortin mutta kun se on matkalla kohti Suomea, niin parempi olla näyttämättä vielä. Tämä kortti menee Paulin vanhemmille. Käytin tähän Basic Greyn Hopscotch sarjaa... ihan liian vaikea sarja minulle! iiik! Ja tottakai Odd Bird Planetin leimasimia.. enpä minä oikein muita käytäkään.. hihii... :) Ne vaan on niin ihania. Vieläkin harmittaa kun niitä ei enää saa :(.
I made this Easter card in the Spring crop at Scrap-room.. for the easter card challenge, of course. I even won a prize for it! Yay!!! I made another card, too, but that is flying to Finland, so better not show it here yet. This card will go to Paul's parents. I used Basic Grey Hopscotch range.. way too difficult for me! eek!  And of course, Odd Bird Planet stamps.. well, I don't really use any other ones.. grin.. I just love those so much. I am still upset that I can't buy them anymore :(.


8 comments:

 1. söpöinen! kukka on hurjan sievä ja kehysistäkin tykkään kovasti. jei!

  ReplyDelete
 2. Iloista pääsiäistä sinullekin! :-) Kortti on tosi kaunis.

  Vietetäänkö siellä muuten pääsiäistä mitenkään? Täällä ei, mutta ei sen niin väliä, koska en ole ikinä ollutkaan mikään pääsiäisihminen. Miten pääsiäistä edes juhlitaan, muuten kuin syömällä suklaamunia...:-O

  ReplyDelete
 3. Hippu: Tuskin täälläkään on mitään isompia pääsiäisenviettotapoja.. hmm.. paitsi että onhan täällä paljon kreikkalaisia ja italialaisia.. olisikohan heillä enemmän juhlimista? Ah, en tiedä. Eiköhän suurin osa vaan nauti pitkästä viikonlopusta, suklaamunista ja hot cross bunseista (mitä on kyllä myyty jo joulusta lähtien.. huokaus.. samoin kuin suklaamuniakin). Minäkin ajattelin huomenna kokeilla leipoa niitä.. Olen kyllä ihan onneton leipuri!
  Minä en kyllä osaa juhlia pääsiäistä enkä mitään erityisemmin.. no, joskus saan tehtyä parit pääsiäiskortit ja olihan pienempänä kiva käydä virpomassa. Mitähän ihmiset sanoisi jos laittaisin noidantamineet päälle ja lähtisin virpomaan :). Hihii! Taitaisivat soittaa poliisit! iik! Ah, kotona meillä aina syötiin pääsiäisenä kanaa, riisiä ja persikoita. Nam. Hitsi, kun olisi päässyt lentämään Suomeen. nam. nälkä.

  ReplyDelete
 4. Jopas siellä on ahkeroitu, kun yhtenään pukkaa uutta leiskaa ja korttia.
  Ajateltiin tänäkin pääsiäisenä syödä kanaa, riisiä ja persikkaa ja tietysti mämmiä. Hyvää pääsiäistä. Pirkko.

  ReplyDelete
 5. Oi, suloinen kortti ja hienoja leiskoja! Ihana tipuliini :) Iloista pääsiäistä teille!

  ReplyDelete
 6. Mämmikin kahvikerman ja sokerin kanssa maistuisi tosi hyvälle just nyt! Onneksi on sentään pullaa :).

  ReplyDelete
 7. hieno kortti - tykkään aina sun korteista!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.