Thursday, 28 April 2011

~LO: box cat~

Olipa kiva kun sain pitkästä aikaa ihan skräpättyäkin samalla kun Ninarskun kanssa juoruttiin Skypessa (joo, mehän ollaan kovia juoruamaan. hihii!). Löysin tämän kuvan minkä olin printannut jo ikuisuus sitten ja tuli sellainen olo että tämänhän voisi vaikka skräpätä. Kiva!!! Kisuli se tykkää kyllä laatikoista. Minusta oli vaan niin hassua kun toinen ahtautui kenkälaatikkoon.. joka oli kyllä vähän liian pientä kokoa.. mutta niin siinä vaan viihdyttiin kuitenkin!
I was so happy to get some actual scrapping done while I was chatting with Ninarsku in Skype. I came across this photo which I had printed ages ago and just felt like scrapping it! Nice! My kitty just loves boxes. I thought it was so funny when she stuffed herself in this shoebox which obviously was way too small for her.. but well, who am I to say it is not comfy.. she loved it!

Käytin tätä scrap-roomin tämän kuun pakkia:
I used this lovely scrap-room kit (from April FOTM):
Studio Calico - State fair
Voi voi voi, miten vaikeita papereita. iiiik! Kuten voi huomata, käytin kahden paperin toista puolta. Tuon keltakuvioisen takana oli aakkospaperi ja tuon numeropaperin takana oli tuo punakuvioinen. Hassua kyllä kun tuon sinisenkin paperin taustapuoli on se, minkä minä aion käyttää.. siinä on sellainen vihreä puukuvio.
Oh dear... veeeeery difficult papers. Eeeek! As you can easily notice, I obviously used the other sides of two of the papers. The alphabet pattern was behind that yellow print paper and the red print was behind the numbers paper. Funny enough, I am also going to use the B side of that blue paper, too. On the other side there is a lovely green and white woodgrain print.

9 comments:

 1. Sokeri on ihana laatikkokissa! :)

  Onneksi papereiden toiset puolet sentään olivat kivoja, nämä olisi olleet myös minulle hirmun vaikeat! Ehkä tuota keltakuvioista olisi voinut käyttää... ehkä :)

  ReplyDelete
 2. :-D Kisuli näyttää tosiaan tuossa ahtaassa laatikossakin siltä kuin sillä olisi joku hyvinkin lokoisa paikka allansa... hihii. Voisipa ihminenkin (esmes minä ;-)) olla yhtä sopeutuvainen...

  ReplyDelete
 3. IIIIhanaa Laura! Tuo pakki on kerrassaan hurjan vaikea, silläpä en ole edes yrittänyt vielä...

  Mielettömän hyvin olet näitä värejä käyttänyt ja saanut hienosti yhdistettyä kuvan papereiden väreihin!

  Tää niin tykkäilee :D

  ReplyDelete
 4. Ihana! Ihan mahtavan leiskan oot saanu aikaaseksi noista matskuista.

  ReplyDelete
 5. Upean sivun oot tehnyt hankalan näköisistä materiaaleista! Voi Sokeria :D Mikähän viehtymys oikeasti kissoilla on pahvilaatikkoihin :D

  ReplyDelete
 6. Ihana :) Ja hyvä että monet paperit on kuvioituja myös sieltä taustapuolelta ;)

  ReplyDelete
 7. Hih, mullakin on hirmu määrät erilaisia laatikkokissakuvia Pepistä ja Lotasta :D

  Tykkään kovasti tästä sivusta, ihanan simppeli asettelu ja kuitenkin monia kivoja yksityiskohtia :)

  ReplyDelete
 8. Olenpa mä kyllä tyhmä, kun en sanonut että tykkään hirmusti noista kehyksistä! höh.

  ReplyDelete
 9. Kerrassaan huiman vaikeita papereita, mutta niin ihana lopputulos. Taitoa, taitoa!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.