Monday, 18 April 2011

~LO: postcards from Vanuatu~

Hyvänen aika!!! Leiska!!! Nauttikaahan nyt tästä, kun sen tekeminen kesti ikuisuuden.. no, ainakin se tuntui ikuisuudelta. huh huh! Scrap-roomissa on meneillään Spring fling crop jossa on paljon haasteita ja tämän tein yhteen niistä. Siinä piti käyttää yhtä kartonkia, kaksi valokuvaa ja kolme kuviopaperia. Tuplasin sitten tämän vielä toisen haasteen kanssa. Siinä piti olla: tarinointia, valkoinen kartonki, palloinen kuviopaperi, leimasin, 3 aakkosia ja joku chipboard koriste. Tämä leiska on siis letter tupla.
Goodness me!!! A layout!!! Enjoy it as it took forever to get it ready.. well, at least it felt like forever. sigh. There is a wonderful Spring fling crop going on  in the scrap-room.. looots of challenges and I made this for one of them. I had to use: 1 cardstock, 2 photos and 3 patterned papers. I doubled it then with another challenge, too. For that I had to have: journaling, white cs, patterned papers with dots, a stamp, 3 alphabets and a chipboard embellishment. This layout is a letter double.

Pääsin vihdoinkin käyttämään näitä ikivanhoja Love, Elsie TOBY sarjan papereita ja koristeita! Ostin nämä monta monta monta vuotta sitten odottamaan että jos vaikka joskus päästäis matkustamaan jonnekin ja sitten voisin käyttää näitä leiskoihin. Oli ihana kaivaa ne esille. Näissä papereissa on niin kivat printit  ja iiihanat värit!
I finally got to use some of these ancient Love, Elsie TOBY range papers and embellishments! I bought these years ago, hoping that sooner or later we would get to travel somewhere. it was so wonderful to dig them up and have a good look. I love the prints and the colours! So lovely!

Tuo vasemman yläreunan kortti.. sen minä oikeasti postitin Sokerille Vanuatusta ennenkuin tulimme kotiin. Halusin että kortissa on ihan oikea postimerkki ja leima. Ostin sitten toisen samanlaisen kortin että sain laitettua sen kuvapuolenkin leiskaan :). Kiva kun oli kuvat meistä kummastakin kortteja kirjoittelemassa. Siinä sitä istuskellaan meidän bungalowin terassilla. Kuunnellaan laguunin ääniä (no, aika hiljaista oli. hih.) ja nautiskellaan lämmöstä.
That card on the left top corner.. I actually did mail that to Sokeri from Vanuatu before coming home. I wanted the card to have a real stamp and the cancellation stamp too. I bought another card, so that I could show the picture side on my layout as well. I was happy to find out that there was a picture of us both writing cards. We are sitting on the deck of our bungalow. Listening to the lagoon (well, pretty quiet there.. smile.) and enjoying the warmth.

Kuva on vähän surkea kun otin sen illalla... mutta kun on laiska niin ei jaksa ottaa uutta :).
The photo is pretty awful, but I took it at night.. too lazy to take a new one. :)

19 comments:

 1. Voihan kihveli, kuinka hieno tuplaleiska! Ei haittaa jos aikaa kuluu, kun lopputulos on näin hieno! Ihana tuo sokerin kortti :) leimailut on upeat ja tykkään korsteista joita on aika paljon sinun leiskaksi! Loma on tehnyt siis hyvää!

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana leiska ja kivoja ideoita lomakuvaskräppäykseen (kuten tuo postikorttihomma). On muuten myös hyvä kuva sinusta!

  ReplyDelete
 3. Ihanat sivut:) Mä kans tykkäsin tuosta postikortista ja suloisista pikku-yksityiskohdista kuten napit ja lentsikka.

  ReplyDelete
 4. this Layout is Super-wonderful!!
  I have to scraplift you!
  and Vanuatu ...ahahahahaha.. a dream place!

  ReplyDelete
 5. Tosi mahtava leiska! Sulta kyllä luonnistuu nämä tuplat hienosti :) Tykkäsin muuten kans tuosta postikortti-ideasta!

  ReplyDelete
 6. Oi miten ihana! Tuosta tulee niin ihana lomatunnelma itsellekin. On niin täydellisen mietitty ja hieno kokonaisuus. :-)

  ReplyDelete
 7. Ihan mahtava! Postikortti-idea ja nuo siihen liittyvät kuvat ovat mainiot.

  ReplyDelete
 8. Voi että, tää on ihan älyttömän ihana! Tässä on kyllä niin paljon kaikkea ihanaa pientä katseltavaksi. Ja miten ihana idea tuo postikortti laittaa tuohon ja kahteen kertaan ja itse kortin lähetys myös! Ihanat valokuvat teistä, niin iloisille ja onnellisille näytätte! <3

  ReplyDelete
 9. Tosi hieno leiska, tykkään kaikesta siinä. Hyvä kuva sinusta, olet niin rentoutuneen näköinen. Kortti tuli tänään, Jarkolle jo muutama päivä sitten. Pirkko.

  ReplyDelete
 10. Upea leiska! Tykkään tosi paljon.

  Mulla on tapana aina lähettää matkalta kotiin yksi kortti, että saa postimerkin ja leiman talteen. Välillä ei korttiin kirjoita mitään, joskus jonkun puumerkin raapustaa siihen :)

  ReplyDelete
 11. Wow! Ihan miälettömän komia tubla!!!

  Kuvat on tosi onnistuneet ja sulla on aivan ihanat hiukset! Ja näytät niin onnelliselta :)

  ReplyDelete
 12. Tuplaleiskoihin menee aina paljon enemmän aikaa kaikkien kohdisteluiden sun muiden kanssa, ainakin mulla! Mutta lopputulos on kyllä UPEA!!!
  Luulen, että vain tosiskräppääjät toimii näin; siis lähettää kortin saadakseen postimerkin ja leiman ja ostaa varakortin! =) Ihan mahtavuutta!

  ReplyDelete
 13. Ihana leiska, tykkään todella paljon! Tuo Sokerin postikortti on todella hauska idea. :) Vanuatu vaikuttaa aivan ihanalta lomapaikalta...

  ReplyDelete
 14. Ihana! Tykkään taas ihan kaikesta. Värit on herkut, postikortti idea on kyllä skräpistettävä ja voi miten ihanat hiukaset sulla on. :) Nuo postileimat on tosi jees.

  ReplyDelete
 15. Ihana leiska ja näytät tosi hyvältä kuvassa. Olen käynyt ihailemassa tätä leiskaa ja nyt vasta ehdin kommentoimaan. -Paula-

  ReplyDelete
 16. Awesome 2-pager, Laura! LOVE IT! :-)

  ReplyDelete
 17. mahtavasti ajateltu, kun korttejakin on kaksinkappalein! ja että oikeasti muistat jemmanneesi papereita juuri tällaista tarkoitusta varten, vähänkö hienoa! näyttääkin hurjan hyvältä :)

  ReplyDelete
 18. Hieno aukeama, niin kauniit värit ja tunnelma! Ja onpa sulla upean pitkät hiukset :)

  ReplyDelete
 19. hauska idea tuo postikortti! hienoja kuvia - näytät tosi rentoutuneelta *kadekade ;-)*.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.