Monday, 30 May 2011

~hmmm... maitorahkaa???~

Sorry, this post is only in Finnish. But do scroll down to the previous post to see my AmberInk project for this week! :)

Joku tallusteli ruokakaupassa ja silmiin sattui tällainen purkki siellä jugurttien ja kermojen lähellä:
Minähän heti innostuin että olisiko se maitorahkaa.. vihdoinkin! Sitä kun niin haluttaisi välillä mutta kun ei sitä mistään saa :(. Samankokoinen purkki.. iiiik!
------------------
Mutta ei.. löytyikin sellainen tuote mitä ei varmaan koskaan tule löytymään Suomesta... hihii!
Sehän on kermavaahtoa purkissa! Hihii! No, toki Suomessakin on kermavaahtoa niissä eri purkeissa vai tölkeissä... mitä ne nyt onkaan nimeltään.. joista on helppo purskauttaa vähän juomien tai jätskin koristeeksi. Mutta tämä on vain tällainen muovitörppö missä on kermavaahtoa. Minua nauratti se ihan älyttömästi. Eikö sitä muka kukaan jaksa itse vatkata? No, pakko oli kyllä ostaa purkki ja katsoa ja kokeilla että millaista se on. :)


Paljon paksumpaa ja kermaisempaa entä sellainen tölkissä oleva (mikä ei kyllä ole ikinä juuri muuta kuin ilmaa).. ja tämä on jo valmiiksi makeutettuakin! :) Jopas on tehty helpoksi kermavaahdon käyttö. Juu, tottakai sitä piti maistella ja kun mukaan tarttui pakkaus sticky date puddingia (mikä on kyllä ehdottomasti maailman paras jälkkäri!), niin nautiskelin sitten tällä:
NAM! NAM! NAM!
Tosi hyvää oli! Mutta miten ihmeessä tuo kermavaahto oikein pysyy kuohkeana kuukauden verran purkissa? Melkoista ihmeainetta.

6 comments:

 1. Hullua!! Kerman vatkaaminenhan on ihanan rentouttavaa puuhaa...

  ReplyDelete
 2. Hihii, oletko sinäkin alkanut harrastaa seikkailua ruokakaupassa... ostetaan ja sitten vasta kotona katsotaan, mitä tuli ostettua. ;-)

  Enpä ole minäkään ennen tuommoista kermatörppöä nähnyt; niitä putkiloita kylläkin. Mutta ehkä on semmoisiakin tyyppejä, jotka ei omista vispilää tai jotka vaan on niin laiskoja, ettei ne jaksa vispata... :-) Tulitko muuten katsoneeksi, oliko tuossa miten paljon säilöntä- tai muita aineita? Pakko siinä on jotain ekstraa olla, jos kerma kerran pysyy jöötissä kuukauden päivät. :-)

  Oliko pakko laittaa tuo jälkkärin kuva ihmisten kiusaksi, hihii. Tuo on just sen näköinen annos, että mä voisin elää pelkästään noilla. :-)

  ReplyDelete
 3. Törkeän hyvännäköistä jälkkäriä! Mulle kans:)

  ReplyDelete
 4. Tuo on kyllä niin äärettömän hyvä jälkiruoka.. sitä söisi vaikka joka päivä :). Täällä sitä löytyy vielä monelta eri valmistajalta ja on isommissa paketeissa ja annoskokoisina.. niitähän pitää sitten tietenkin testailla.

  hippu: Hihii! Minun ruokakauppaseikkailut on kyllä paljon kesympiä entä sinun. hih! Paitsi että kyllähän minä menin kihloihin ruokakaupassa, joten ehkä se oli aika hyvä seikkailu :).

  Kävin katsomassa purkin kyljestä aineslistan ja se oli tällainen: Pasteurised Cream, Sugar, Stabilisers (E472b, gelatine)

  ReplyDelete
 5. No ei siinä kovin kummallisia aineita sitten loppujen lopuksi ollutkaan! Ihmetuote! Varmaan parempi kuin ne ruiskutettavat kermatötsät, joista kermaa saattaa lennellä pitkin seiniä, jos huonosti käy. hihii.

  Tuo teidän kihloihinmeno kaupassa on kyllä ihan paras juttu ikinä. :-D

  ReplyDelete
 6. +hihittelee+ Paulia nauratti eilen kun ruutasin kermavaahtoa sellaisesta pullosta, sillä siitä koko ajan lenteli minun tpaidalle pikku kermavaahtopilviä :). Sama tapahtui joka kerta kun laitoin lisää. Hihii! :) Pauli taisi syödäkin jotakin samaan aikaan siinä vieressä ja ruokaankin lenteli kermavaahtoa. No, lisää makua :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.